English   español  

Browsing by Author Dobarganes, M. Carmen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 65  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessApr-2012A detailed identification study on high-temperature degradation products of oleic and linoleic acid methyl esters by GC-MS and GC-FTIRBerdeaux, O.; Fontagné, Stéphanie; Sémon, Etienne; Velasco, Joaquín  ; Sébédio, Jean Louis; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatographyMárquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2009A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat testVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Holgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Sep-2011A kinetic study on the formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAMEs derived from sunflower oilsMorales, Arturo ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria ; Velasco, Joaquín  Comunicación de congreso
openAccess2332977_B1.pdf.jpg9-Feb-2011Aceite de orujo de oliva comestible concentrado en ácidos triterpénicos, procedimiento de refinación física utilizado para su obtención y recuperación de los componentes funcionales presentes en el aceite crudoSánchez Moral, Pedro; Dobarganes, M. Carmen ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  Patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2013Aceites de semilla de girasol rica en fitosterolesRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Aguirre-González, Marta R. ; Velasco Varo, Leonardo  ; Dobarganes, M. Carmen Comunicación de congreso
openAccess1053.pdf.jpg30-Dec-2010Action and fate of natural and synthetic antioxidants during fryingMarmesat, Susana ; Morales, Arturo ; Velasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Ambient sonic-spray ionization mass spectrometry for rapid monitoring of secondary oxidation products in biodieselPereira, Gustavo G.; Alberici, R. M.; Fernandes, Gabriel D.; Cunha, I. B. S.; Eberlin, M. N.; Dobarganes, M. Carmen ; Daroda, R. J.; Barrera-Arellano, DanielArtículo
openAccess491.pdf.jpg30-Mar-2008Analysis of used frying fats for the production of biodieselRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Marmesat, Susana ; Liotta, A.; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Analysis of used frying oilsDobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccess2009Analytical Methods for Quantification of Modified Fatty Acids and Sterols Formed as a Result of ProcessingBerdeaux, O.; Dutta, P. C.; Dobarganes, M. Carmen ; Sébédio, Jean LouisArtículo
closedAccess21-Mar-2009Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower OilVelasco, Joaquín  ; Holgado, Francisca  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Antioxidant activity of phenolic compounds in sunflower oil-in-water emulsions containing sodium caseinate and lactoseVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccess839.pdf.jpg30-Jun-2010Application of high-temperature gas chromatography to the analysis of used frying fatsAguirre-González, Marta R. ; Marmesat, Susana ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess439.pdf.jpg30-Aug-2000Application of the accelerated test Rancimat to evaluate oxidative stability of dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccess922.pdf.jpg30-Apr-1995Calidad de las grasas de fritura en el sector de restauración de AndalucíaDobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccess849.pdf.jpg30-Apr-1996Changes in molecular species of triacylglycerols during fryingDobson, Gary; Christie, William W.; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chapter 7. Preventing oxidation during frying of foodsMárquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Velasco, Joaquín  ; Dobarganes, M. Carmen Capítulo de libro
openAccess647.pdf.jpg28-Feb-1999Characterization, quantitation and evolution of monoepoxy compounds formed in model systems of fatty acid methyl esters and monoacid triglycerides heated at high temperatureBerdeaux, O.; Márquez Ruiz, Gloria ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess812.pdf.jpg30-Oct-1997Comportamiento de aceites poliinsaturados en la preparación de patatas fritas para consumo inmediato: Formación de nuevos compuestos y comparación de métodos analíticosMasson, Lilia; Robert, Paz; Romero, Nalda; Izaurieta, Macarena; Valenzuela, S.; Ortiz, Jaime; Dobarganes, M. Carmen Artículo