English   español  

Navegación por Autor Curiel, José Antonio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 49  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-2010Ability of Lactobacillus brevis strains to degrade food phenolic acidsCuriel, José Antonio ; Rodríguez, Héctor; Landete, José María ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Análisis del transcriptoma de Kluyveromyces lactis en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólicoTronchoni, Jordi; Rodrigues, Alda Joao; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Análisis transcriptómico global de la respuesta de Lactobacillus plantarum WCFS1 al estrés inducido por el ácido p-cumáricoReverón, Inés ; Curiel, José Antonio ; Jiménez, Natalia ; Esteban-Torres, María ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; López de Felipe, Félix Comunicación de congreso
embargoedAccessTronchoni et al rev2.pdf.jpgabr-2018Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scaleTronchoni, Jordi; Curiel, José Antonio ; Sáenz-Navajas, María-Pilar; Morales, Pilar ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; González García, Ramón  Artículo
openAccessaryl_glycosidases_Landete.pdf.jpgmar-2014Aryl glycosidases from Lactobacillus plantarum increase antioxidant activity of phenolic compoundsLandete, José María ; Curiel, José Antonio ; Rodríguez, Héctor; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario Artículo
openAccessice-preserved_sardine_Fadhlaoui.pdf.jpgmay-2012Biogenic amine production by bacteria isolated from ice-preserved sardine and mackerelFadhlaoui-Zid, Karima; Curiel, José Antonio ; Landeta, Gerardo; Fattouch, Sami; Reverón, Inés ; Rivas, Blanca de las ; Sadok, Saloua; Muñoz, Rosario Artículo
openAccessbiogenic_amine_production_Rivas.pdf.jpgoct-2008Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storageRivas, Blanca de las ; Ruiz-Capillas, C. ; Carrascosa, Alfonso V. ; Curiel, José Antonio ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Muñoz, Rosario Artículo
openAccess4-vinylphenol_Salgado.pdf.jpg10-may-2014Bioproduction of 4-vinylphenol from corn cob alkaline hydrolyzate in two-phase extractive fermentation using free or immobilized recombinant E. coli expressing pad geneSalgado, José M.; Rodríguez-Solana, R.; Curiel, José Antonio ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; Domínguez, José ManuelArtículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of a nitroreductase with selective nitroreduction properties in the food- and intestinal-occurring lactic acid bacterium Lactobacillus plantarum WCFS1Guillén, Hugo; Curiel, José Antonio ; Landete, José María ; Muñoz, Rosario ; Herraiz, TomásArtículo
openAccessCharacterization of coagulase-negative...pdf.jpgmar-2013Characterization of coagulase-negative staphylococci isolated from Spanish dry cured meat productsLandeta, Gerardo; Curiel, José Antonio ; Carrascosa, Alfonso V. ; Muñoz, Rosario ; Rivas, Blanca de las Artículo
closedAccess2008Characterization of the p-coumaric acid decarboxylase from Lactobacillus plantarum CECT 748TRodríguez, Héctor; Landete, José María ; Curiel, José Antonio ; Rivas, Blanca de las ; Mancheño, Jose M. Artículo
openAccessanalysis_glycosidase_Acebron.pdf.jpgdic-2009Cloning, production, purification and preliminary crystallographic analysis of a glycosidase from the lactic acid bacterium Lactobacillus plantarum CECT 748TAcebrón, Iván ; Curiel, José Antonio ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario ; Mancheño, Jose M. Artículo
closedAccess2010Delaying Effect of a Wine Lactobacillus plantarum Strain on the Coloration and Xanthylium Pigment Formation Occurring in (þ)-Catechin and (-)-Epicatechin Wine Model SolutionsCuriel, José Antonio ; Muñoz, Rosario ; López de Felipe, Félix Artículo
openAccessfmicb-08-02121.pdf.jpg31-oct-2017Different Non-Saccharomyces Yeast Species Stimulate Nutrient Consumption in S. cerevisiae Mixed CulturesCuriel, José Antonio ; Morales, Pilar ; González García, Ramón  ; Tronchoni, JordiArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Differential gene expression by Lactobacillus plantarum WCFS1 in response to phenolic compounds reveals new genes involved in tannin degradationReverón, Inés ; Jiménez, Natalia ; Curiel, José Antonio ; Peñas, Elena  ; López de Felipe, Félix ; Rivas, Blanca de las ; Muñoz, Rosario Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Diversity in the response of aerobic metabolism to environmental factors among different wine yeast speciesMorales, Pilar ; Rodrigues, Alda Joao; Raimbourg, Typhaine; Tronchoni, Jordi; Curiel, José Antonio ; González García, Ramón  Comunicación de congreso
openAccessFigure1 IJFM.pdf.jpg16-ene-2017Early transcriptional response to biotic stress in mixed starter fermentations involving Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckiiTronchoni, Jordi; Curiel, José Antonio ; Morales, Pilar ; Torres-Pérez, Rafael; González García, Ramón  Artículo
openAccessexpression_vectors_Rivas.pdf.jpg2007Expression vectors for enzyme restriction- and ligation-independent cloning for producing recombinant His-fusion proteinsRivas, Blanca de las ; Curiel, José Antonio ; Mancheño, Jose M. ; Muñoz, Rosario Artículo
openAccessfood_phenolics_lactic_acid_bacteria_Rodriguez.pdf.jpg30-jun-2009Food phenolics and lactic acid bacteriaRodríguez, Héctor; Curiel, José Antonio ; Landete, José María ; Rivas, Blanca de las ; López de Felipe, Félix ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Mancheño, Jose M. ; Muñoz, Rosario Artículo
openAccessgene_cloning_Landete.pdf.jpgjun-2010Gene cloning, expression, and characterization of phenolic acid decarboxylase from Lactobacillus brevis RM84Landete, José María ; Rodríguez, Héctor; Curiel, José Antonio ; Rivas, Blanca de las ; Mancheño, Jose M. ; Muñoz, Rosario Artículo