DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Cueva Sánchez, Carolina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Cueva Sánchez, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesPóster
2011Antibiosis of vineyard ecosystem fungi against food-borne microorganismsCueva Sánchez, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
Jun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva Sánchez, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Requena, Teresa; Bartolomé, BegoñaArtículo
2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva Sánchez, Carolina; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
11-Apr-2013Enzyme extracts from vine fungi that degrade biogenic amines in winesMoreno Arribas, Mª Victoria; Cueva Sánchez, Carolina; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Salazar, Nuria; Vicente Pérez, María; Bills, GeraldPatente
2014Evaluation of SPE as Preparative Technique for the Analysis of Phenolic Metabolites in Human FecesMuñoz, Irene; Sánchez-Patán, Fernando; Jiménez-Girón, Ana; Cueva Sánchez, Carolina; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2012Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Cueva Sánchez, Carolina; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2012Gut microbial catabolism of grape seed flavan-3-ols by human faecal microbiota. Targetted analysis of precursor compounds, intermediate metabolites and end-productsSánchez-Patán, Fernando; Cueva Sánchez, Carolina; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2013In vitro fermentation of grape seed flavan-3-ol fractions by human faecal microbiota: changes in microbial groups and phenolic metabolitesCueva Sánchez, Carolina; Sánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Polifenoles como una alternativa natural a los sulfitos en el control del crecimiento de bacterias lácticas en vinos: eficacia tecnológica y mecanismos bioquímicos y moleculares implicadosGarcía-Ruiz, Almudena; Bartolomé, Begoña; Cueva Sánchez, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Requena, Teresa; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
2011Synthesis, analytical features, and biological relevance of 5-(3′,4′-Dihydroxyphenyl)-γ-valerolactone, a microbial metabolite derived from the catabolism of dietary flavan-3-olsSánchez-Patán, Fernando; Chioua, Mourad; Garrido, Ignacio; Cueva Sánchez, Carolina; Samadi, Abdelouahid; Marco Contelles, José Luis; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, Begoña; Monagas, MaríaArtículo
2-Dec-2011Vino y salud: mejora de la calidad sanitaria del vino por hongos de la vid y modulación de la microbiota humana por polifenoles del vinoCueva Sánchez, CarolinaTesis

Showing results 1 to 12 of 12