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Navegación por Autor Criado, Celia

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessnewindexTI.pdf.jpg2019A new index for predicting differences in repeatability of Time-Intensity curves: Time-Intensity Reliability Index (TI-RI)Chaya, Carolina; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Echevarrías-Marco, Andrea; Dupas de Matos, Amandaartículo
openAccesscomposalivino.pdf.jpg2021La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinosCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccesscompotiempointen.pdf.jpg2018La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidadCriado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCriadoFQPrevisedFINAL160620.pdf.jpg2021Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumptionCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccesspersisaromat.pdf.jpg2017Efecto del contenido de etanol en la liberación intraoral inmediata y prolongada de ésteres frutales del vino y en la persistencia aromáticaPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessEffect of addition of human saliva on steady and viscoelastic rheological 1 properties of some commercial dysphagia-oriented products.pdf.jpg2021Effect of addition of human saliva on steady and viscoelastic rheological properties of some commercial dysphagia-oriented productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processingMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccesseffetasti.pdf.jpg2019Effect of saliva composition and flow on inter-individual differences in the temporal perception of retronasal aroma during wine tastingCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-24-03253.pdf.jpg6-sep-2019Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-10-00093-v2.pdf.jpg5-ene-2021Evaluation of the effect of a grape seed tannin extract on wine ester release and perception using in vitro and in vivo instrumental and sensory approachesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessevaluationstatus.pdf.jpg2023Evaluation of the long-lasting flavour perception after the consumption of wines treated with different types of oenological additives considering individual 6-n-propylthiouracil taster statusVelázquez-Martínez, Rafael I.; Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessfermentation-09-00757.pdf.jpg14-ago-2023Non-Saccharomyces yeast strains, aromatic compounds and sensory analysis of Italy and Negra Criolla Pisco from the Moquegua region of PeruNapa-Almeyda, César Augusto; Criado, Celia CSIC ORCID; Mayta-Hancco, Jhony; Silva-Jaimes, Marcial; Condezo-Hoyos, Luis; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessneofobiaconsum.pdf.jpg2022Relación entre la neofobia al vino y el comportamiento del consumidorCriado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Arroyo, T.; Cabellos, Juan Mariano; Palacios, Ainhoa; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessrelaconsumvino.pdf.jpg2022Relación entre las diferencias en la composición de la saliva asociadas a factores biológicos con la percepción del aroma, la aceptabilidad y la respuesta emocional del consumidor de vinoCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Study of steady shear and viscoelastic rheological properties of some commercial dysphagia-oriented products mixed with unstimulated human salivaHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2023Supplementary Materials for Evaluation of the long-lasting flavour perception after the consumption of wines treated with different types of oenological additives considering individual 6-n-propylthiouracil taster statusVelázquez-Martínez, Rafael I.; Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID dataset
openAccessunderconsum.pdf.jpg2022Understanding if differences in salivary flow rate and total protein content triggered by biological factors (sex and age) affect aroma perception and the hedonic and emotional response of wine consumersCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessunderlikin.pdf.jpg2021Understanding the effect of saliva composition depending on gender and age on wine aroma perception: oral aroma release, dynamics of sensory perception and consumer preference and likingCriado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso