English   español  

Browsing by Author Criado, Celia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessnewindexTI.pdf.jpg2019A new index for predicting differences in repeatability of Time-Intensity curves: Time-Intensity Reliability Index (TI-RI)Chaya, Carolina; Criado, Celia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Echevarrías-Marco, Andrea; Dupas de Matos, Amandaartículo
openAccesscompotiempointen.pdf.jpg2018La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidadCriado, Celia; Pérez-Jiménez, María; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fernández Ruíz, V.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  comunicación de congreso
openAccesspersisaromat.pdf.jpg2017Efecto del contenido de etanol en la liberación intraoral inmediata y prolongada de ésteres frutales del vino y en la persistencia aromáticaPérez-Jiménez, María; Criado, Celia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  comunicación de congreso
embargoedAccesseffetasti.pdf.jpg2019Effect of saliva composition and flow on inter-individual differences in the temporal perception of retronasal aroma during wine tastingCriado, Celia; Chaya, Carolina; Fernández Ruíz, V.; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccesseffects_ethanol_concentration_oral_aroma_release_after_wine_consumption.pdf.jpg6-Sep-2019Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumptionMuñoz-González, Carolina  ; Pérez-Jiménez, María; Criado, Celia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fernández Ruíz, V.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  póster de congreso