English   español  

Browsing by Author Corzo-Martínez, Marta

Showing results 1 to 20 of 22  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, MarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta; Galindo-Iranzo, Plácido; Lebrón Aguilar, Rosa; Villamiel, Mar; Moreno, F. JavierPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. JavierPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. JavierArtículo
openAccessGLICOSILADAS VÍA REACCIÓN DE MAILLARD.pdf.jpg2011Caracterización, funcionalidad tecnológica y bioactividad de proteínas lácteas glicosiladas vía reacción de MaillardCorzo-Martínez, MartaTesis
openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgJan-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Harte, Federico M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Montilla, AntoniaPóster
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana; Villamiel, MarArtículo
openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgNov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta; Soria, Ana C.; Belloque, Josefina; Villamiel, Mar; Moreno, F. JavierArtículo
openAccessEffect of milk protein glycation.pdf.jpg2012Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteriaCorzo-Martínez, Marta; Ávila, Marta; Moreno, F. Javier; Requena, Teresa; Villamiel, MarArtículo
openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Montilla, AntoniaArtículo
openAccessEffect of ultrasound.pdf.jpg2011Effect of ultrasound on glucose-lysine complexes obtained via Maillard reactionCorzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, MarComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Estudio de la toxicidad aguda del caseinato sódico galactosilado vía reacción de MaillardCorzo-Martínez, Marta; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, V.; Martínez-Larrañaga, M. R.; Moreno, F. Javier; Villamiel, MarPóster
openAccessMaillard reaction.pdf.jpg2014Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugatesCorzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Megías-Pérez, Roberto; Olano, Agustín; Moreno, F. Javier; Villamiel, MarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of power ultrasound on formation and degradation of lactulose in basic mediaCorzo-Martínez, Marta; Megías-Pérez, Roberto; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Moreno, F. Javier; Villamiel, MarPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013In vitro bifidogenic effect of Maillard-type milk protein-galactose conjugates on the human intestinal microbiotaCorzo-Martínez, Marta; Hernández-Hernández, O.; Villamiel, Mar; Rastall, R.; Moreno, F. JavierArtículo
openAccessInterfacial and foaming properties.pdf.jpg2012Interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulin: Galactose Maillard conjugatesCorzo-Martínez, Marta; Carrera Sánchez, Cecilio; Moreno, F. Javier; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Villamiel, MarArtículo
openAccessMaillard-type glycoconjugates.pdf.jpg2011Maillard-type glycoconjugates from dairy proteins inhibit adhesion of Escherichia coli to mucinLaparra, José Moisés; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Sanz, YolandaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy productsRuiz-Matute, Ana I.; Corzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Copoví, Paula; Corzo, NievesArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzadaMegías-Pérez, Roberto; Montilla, Antonia; Ruiz-Matute, Ana I.; Corzo-Martínez, Marta; Corzo, Nieves; Villamiel, MarPóster