English   español  

Browsing by Author Corzo-Martínez, Marta

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar
closedAccess2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta; Galindo-Iranzo, Plácido; Lebrón Aguilar, Rosa; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Comunidad de Madrid; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar; Rodríguez Patino, Juan M.; Moreno, F. Javier
closedAccess2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar; Rodríguez Patino, Juan M.; Moreno, F. Javier; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo; Danone Institute
openAccess2011Caracterización, funcionalidad tecnológica y bioactividad de proteínas lácteas glicosiladas vía reacción de MaillardVillamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Corzo-Martínez, Marta
openAccessJan-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Harte, Federico M.
closedAccess2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Montilla, Antonia
closedAccess2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana; Villamiel, Mar; Ministerio de Educación y Ciencia (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); European Commission; Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (España)
openAccessNov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta; Soria, Ana C.; Belloque, Josefina; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier
openAccess2012Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteriaCorzo-Martínez, Marta; Ávila, Marta; Moreno, F. Javier; Requena, Teresa; Villamiel, Mar; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo; Danone Institute
openAccess2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana; Soria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Montilla, Antonia; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo; European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
openAccess2011Effect of ultrasound on glucose-lysine complexes obtained via Maillard reactionCorzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Comunidad de Madrid; Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología, CICYT (España); Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo; Danone Institute
closedAccess2014Estudio de la toxicidad aguda del caseinato sódico galactosilado vía reacción de MaillardCorzo-Martínez, Marta; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, V.; Martínez-Larrañaga, M. R.; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Comunidad de Madrid; Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (España), et al
closedAccess2014Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugatesCorzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Megías-Pérez, Roberto; Olano, Agustín; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha; European Commission
closedAccess2013Impact of power ultrasound on formation and degradation of lactulose in basic mediaCorzo-Martínez, Marta; Megías-Pérez, Roberto; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Comunidad de Madrid; Ministerio de Economía y Competitividad (España); European Commission
closedAccess2013In vitro bifidogenic effect of Maillard-type milk protein-galactose conjugates on the human intestinal microbiotaCorzo-Martínez, Marta; Hernández-Hernández, O.; Villamiel, Mar; Rastall, R.; Moreno, F. Javier; Ministerio de Economía y Competitividad (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha; European Commission
openAccess2012Interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulin: Galactose Maillard conjugatesCorzo-Martínez, Marta; Carrera Sánchez, Cecilio; Moreno, F. Javier; Rodríguez Patino, Juan M.; Villamiel, Mar; Comunidad de Madrid; Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología, CICYT (España); Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo
openAccess2011Maillard-type glycoconjugates from dairy proteins inhibit adhesion of Escherichia coli to mucinLaparra, José Moisés; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Sanz, Yolanda; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Comunidad de Madrid; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); European Commission
closedAccess2012Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy productsRuiz-Matute, Ana I.; Corzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Copoví, Paula; Corzo, Nieves; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha; Danone Institute, et al
closedAccess2014Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzadaMegías-Pérez, Roberto; Montilla, Antonia; Ruiz-Matute, Ana I.; Corzo-Martínez, Marta; Corzo, Nieves; Villamiel, Mar; Comunidad de Madrid; Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo; Junta de Comunidades de Castilla-La Mancha; European Commission