English   español  

Navegación por Autor Chiva, Rosa Ana

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 19 de 19
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019A hybrid story on yeast research and hybridsChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Martín-Marcos, Pilar CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNpóster de congreso
openAccessFEMS YR-2012-Chiva.pdf.jpg2012Analysis of low temperature-induced genes (LTIG) in wine yeast during alcoholic fermentationChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; López Malo, María; Salvadó, Zoel CSIC ORCID; Mas, Albert; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-feb-2020Bacterias Lácticas aisladas de masas de panificación como productoras de dextranos de alto peso molecularLlamas-Arriba, Maria Goretti; Celador Lera, Lorena; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Chickpea flours as a high nutritional quality ingredient for healthy bakery innovationPeñas, Elena CSIC ORCID ; Agahi, Fohan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessIbanez-2014-IJFM.pdf.jpgfeb-2014Comparative genomic analysis of Saccharomyces cerevisiae yeasts isolated from fermentations of traditional beverages unveils different adaptive strategiesIbáñez, Clara CSIC; Pérez-Torrado, Roberto CSIC ORCID; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessBiotech progress-2014-López Malo.pdf.jpgjul-2014Effect of deletion and overexpression of tryptophan metabolism genes on growth and fermentation capacity at low temperature in wine yeastLópez Malo, María; García Ríos, Estéfani CSIC ORCID; Martí Raga, María; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessMicrobial Cell-2014-Lopez Malo.pdf.jpgnov-2014Functional analysis of lipid metabolism genes in wine yeasts during alcoholic fermentation at low temperatureLópez Malo, María; García Ríos, Estéfani CSIC ORCID; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Isolation and characterization of yeast from artisan sourdoughs for innovative baking processEspinosa, María CSIC; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNpóster de congreso
openAccessLactic acid bacteria isolated from fermented doughs in Spain produce dextrans and riboflavin.pdf.jpg2021Lactic acid bacteria isolated from fermented doughs in Spain produce dextrans and riboflavinLlamas-Arriba, Maria Goretti; Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador Lera, Lorena; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2012Nitrogen requirements of commercial wine yeast strains during fermentation of a synthetic grape mustGutiérrez Linares, Alicia CSIC; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Sancho, Marta; Beltrán, Gemma; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-sep-2019Nuevas levaduras e híbridos para la innovación enológicaGarcía, Isabel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Esteban, Rosa CSIC ORCID ; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNcomunicación de congreso
openAccessNuevas levaduras para nuevos panes.pdf.jpg2014Nuevas levaduras para nuevos panesChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Espinosa, María CSIC; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Obtención de productos de panificación innovadores mediante el desarrollo de nuevas levaduras panaderasChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Calderón, Julia CSIC; Celador, Lorena; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Rivas González, Raúl; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNpóster de congreso
openAccessIJFM-2013-López Malo.pdf.jpgmar-2013Phenotypic analysis of mutant and overexpressing strains of lipid metabolism genes in Saccharomyces cerevisiae: implication in growth at low temperaturesLópez Malo, María; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Rozès, Nicolás; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessThe role of GAP1 gene in the nitrogen metabolism.pdf.jpg16-mar-2009The role of GAP1 gene in the nitrogen metabolism of Saccharomyces cerevisiae during wine fermentationChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Baiges, Isabel; Mas, Albert; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Selección de levaduras salvajes y obtención de nuevos híbridos con buenas propiedades para panificaciónChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador, Lorena; Uña, José Antonio; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Santos, María Ángeles CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-dic-2022Una nueva estrategia de selección de mutantes de Weisella cibaria sobreproductores de riboflavina con utilidad potencial en la industria alimentariaDiez-Ozaeta, Iñaki CSIC; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Hernández Alcánta, Annel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Russo, Pasquale; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresapóster de congreso
openAccessfnut_Hernández-Alcántara_2022.pdf.jpg4-oct-2022Weissella cibaria riboflavin-overproducing and dextran-producing strains useful for the development of functional breadHernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Russo, Pasquale; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Spano, Giuseppe; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessYeast Biodiversity in Fermented Doughs.pdf.jpg2021Yeast biodiversity in fermented doughs and raw cereal matrices and the study of technological traits of selected strains isolated in spainChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador Lera, Lorena; Uña, José Antonio; Jiménez-López, Ana; Espinosa, María CSIC; Mateos-Horganero, Enrique; Vega, Soledad; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo