English   español  

Browsing by Author Chaya, Carolina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessnewindexTI.pdf.jpg2019A new index for predicting differences in repeatability of Time-Intensity curves: Time-Intensity Reliability Index (TI-RI)Chaya, Carolina; Criado, Celia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Echevarrías-Marco, Andrea; Dupas de Matos, Amandaartículo
openAccesscompotiempointen.pdf.jpg2018La composición de la saliva influye en la percepción de la persistencia aromática del vino evaluada mediante análisis de tiempo-intensidadCriado, Celia; Pérez-Jiménez, María; Chaya, Carolina; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fernández Ruíz, V.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  comunicación de congreso
embargoedAccesseffetasti.pdf.jpg2019Effect of saliva composition and flow on inter-individual differences in the temporal perception of retronasal aroma during wine tastingCriado, Celia; Chaya, Carolina; Fernández Ruíz, V.; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccesslevaduraspreservararoma vinos.pdf.jpg2014El uso de levaduras inactivas puede preservar el aroma de vinos jóvenesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  trabajo de divulgación
openAccessProp_REVIsed(II).pdf.jpg2014Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessindividtastin.pdf.jpg2019Individual differences and effect of phenolic compounds in the immediate and prolonged in-mouth aroma release and retronasal aroma intensity during wine tastingPérez-Jiménez, María; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  artículo
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fernández Ruíz, V.; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  póster de congreso