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Browsing by Author Casado, Francisco Javier

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Acrylamide in Table OlivesMontaño, Alfredo  ; Casado, Francisco Javier ; Reinhold, Carlecapítulo de libro
openAccess2014Contribution of peptides and polyphenols from olive water to acrylamide formation in sterilized table olivesCasado, Francisco Javier ; Montaño, Alfredo  ; Carle, Reinholdartículo
openAccessPostprint_JFPP_2014_V38_P905_Figure1 (sulfites).tif.jpg2014Effect of sulfites and sorbates on the preservation and color of pickled blanched garlic under different storage conditionsCasado, Francisco Javier ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessAlcali.pdf.jpg30-Sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Montaño, Alfredo  artículo
closedAccess23-Mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo  artículo
closedAccess1-Mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccess2014Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage timeCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel ; Casado, Francisco Javier ; Montaño, Alfredo  artículo