DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Cardelle-Cobas, Alejandra

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010A Comprehensive Survey of Garlic FunctionalityCardelle-Cobas, Alejandra; Soria, Ana C.; Corzo, Nieves; Villamiel, MarCapítulo de libro
18-May-2009Bifidogenic effect and stimulation of short chain fatty acid production in human faecal slurry cultures by oligosaccharides derived from lactose and lactuloseCardelle-Cobas, Alejandra; Fernández García, María; Salazar, Nuria; Martínez-Villaluenga, Cristina; Villamiel, Mar; Ruas-Madiedo, Patricia; González de los Reyes-Gavilán, ClaraArtículo
2009Characterization of Galactosyl Derivatives Obtained by Transgalactosylation of Lactose and Different Polyols Using Immobilized beta-Galactosidase from Aspergillus oryzaeIrazoqui, Gabriela; Giacomini, Cecilia; Batista-Viera, Francisco; Brena, Beatriz M.; Cardelle-Cobas, Alejandra; Corzo, Nieves; Jimeno, M. LuisaArtículo
2012Effect of drying methods on the reactivity of chitosan towards Maillard reactionGarcía-Bermejo, Ana B.; Cardelle-Cobas, Alejandra; Ruiz-Matute, Ana I.; Montañés, Fernando; Olano, Agustín; Corzo, NievesArtículo
2011Effect of reaction conditions on lactulose-derived trisaccharides obtained by transgalactosylation with β-galactosidase of Kluyveromyces lactisCardelle-Cobas, Alejandra; Corzo, Nieves; Martínez-Villaluenga, Cristina; Olano, Agustín; Villamiel, MarArtículo
2008Enzymatic synthesis and identification of two trisaccharides produced from lactulose by transgalactosylationMartínez-Villaluenga, Cristina; Cardelle-Cobas, Alejandra; Olano, Agustín; Corzo, Nieves; Villamiel, Mar; Jimeno, M. LuisaArtículo
2012Evaluation of oligosaccharide synthesis from lactose and lactulose using β-galactosidases from kluyveromyces isolated from artisanal cheesesPadilla, Beatriz; Ruiz-Matute, Ana I.; Belloch, Carmela; Cardelle-Cobas, Alejandra; Corzo, Nieves; Manzanares, PalomaArtículo
2011Galactooligosaccharides derived from lactose and lactulose: Influence of structure on Lactobacillus, Streptococcus and Bifidobacterium growthCardelle-Cobas, Alejandra; Corzo, Nieves; Olano, Agustín; Peláez, Carmen; Requena, Teresa; Ávila, MartaArtículo
2012In vitro fermentation of lactulose-derived oligosaccharides by mixed fecal microbiotaCardelle-Cobas, Alejandra; Olano, Agustín; Corzo, Nieves; Villamiel, Mar; Collins, Michelle; Kolida, Sofía; Rastall, R.Artículo
2014Intestinal anti-inflammatory effects of oligosaccharides derived from lactulose in the trinitrobenzenesulfonic acid model of rat colitisMontilla, Antonia; Cardelle-Cobas, Alejandra; Olano, Agustín; Corzo, Nieves; Galvez, JulioArtículo
15-Jan-2010Procedimiento de elaboración de leches fermentadas con elevado contenido en oligosacáridos prebióticos, leche fermentada así obtenidaMartínez-Villaluenga, Cristina; Cardelle-Cobas, Alejandra; Villamiel, Mar; Olano, Agustín; Corzo Sánchez, NievesSolicitud de patente
2009Síntesis, caracterización y estudio del carácter prebiótico de oligosacáridos derivados de la lactulosaCardelle-Cobas, AlejandraTesis
2013Synthesis, characterization and functional properties of galactosylated derivatives of chitosan through amide formationRuiz-Matute, Ana I.; Cardelle-Cobas, Alejandra; García-Bermejo, Ana B.; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Corzo, NievesArtículo

Showing results 1 to 13 of 13