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Browsing by Author Cantos Villar, Emma

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2016Alternativas al anhídrido sulfuroso en la elaboración de vinos. Antioxidantes de naturaleza fenólica procedentes de subproductos de la industria oleícola y enológicaCantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Moreno Rojas, José Manuel; Diago, Maria P. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctorcomunicación de congreso
closedAccess2003Assessment of the Antioxidant Properties During Storage of a Dessert Made from Grape, Cherry, and BerriesGarcía-Alonso, Francisco Javier; Periago, Paula María; Vidal-Guevara, M. L.; Cantos Villar, Emma; Ros, G.; Ferreres, R.; Abellán, Pedro artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioactive compounds in wine: Resveratrol, hydroxytyrosol and melatonin: A reviewFernández-Mar, M. I.; Mateos, Raquel  ; García-Parrilla, M. C.; Puertas, Belén; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess13-May-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío ; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccess19-Feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Feb-2015Effect of hydroxytyrosol on quality of sulfur dioxide-free red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess14-Sep-2000Effect of postharvest ultraviolet Irradiation on resveratrol and other phenolics of Cv. Napoleon table GrapesCantos Villar, Emma; García-Viguera, Cristina ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccess2001Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon StorageCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccess25-Jun-2005Etiology of UV-C-Induced Browning in Var. Superior White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío ; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Tomás Barberán, Francisco ; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Apr-2016Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess7-Sep-2002Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic CookingTudela, Juan Antonio ; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessudownfile.pdf.jpgDec-2000La luz ultavioleta puede aumentar los efectos beneficiosos de la uva de mesa y del vinoTomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess10-Sep-2003Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian PigsCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco ; Ordóñez, Juan A.artículo
closedAccess9-Apr-2002Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut PotatoesCantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos artículo
closedAccess31-Aug-2001Postharvest Induction Modeling Method Using UV Irradiation Pulses for Obtaining Resveratrol-Enriched Table Grapes: A New “Functional” Fruit?Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccess24-Sep-2002Postharvest Stilbene-Enrichment of Red and White Table Grape Varieties Using UV-C Irradiation PulsesCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos artículo
closedAccess24-Jan-2003Postharvest UV-C-Irradiated Grapes as a Potential Source for Producing Stilbene-Enriched Red WinesCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos ; Fernández, M. José ; Oliva, José; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess10-Feb-2001Synthesis of the Antioxidant Hydroxytyrosol Using Tyrosinase as BiocatalystEspín de Gea, Juan Carlos ; Soler-Rivas, Cristina  ; Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco ; Wichers, Harry J.artículo
openAccess2177465_B1.pdf.jpg1-Apr-2005Tratamiento postcosecha de frutas y hortalizas mediante pulsos de irradiación ultravioletaTomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Cantos Villar, Emmapatente