Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2016 | Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processing | Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2016 | Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt Content | Cando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Skåra, T | artículo |
closedAccess | | 2016 | Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium content | Cando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake Myofibrils | Cando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gels | Cando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Effects of high pressure processing on protein fractions of blue crab (Callinectes sapidus) meat | Martínez, M. A.; Velazquez, G.; Cando, Deysi CSIC; Núñez-Flores, R. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Estrategias para la obtención de geles de surimi con contenido reducido de sodio: alta presión hidrostática y adición de compuestos | Cando, Deysi CSIC | tesis doctoral |
closedAccess | | 2015 | High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gels | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Importance of salt and temperature in myosin polymerization during surimi gelation | Núñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Influence of amino acid addition during the storage life of high pressure processed low salt surimi gels | Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Influencia de la Alta Presión en la capacidad de Gelificación de la Proteína Miofibrilar de Pescado | Cando, Deysi CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Phenolic-rich extracts from Willowherb (Epilobium hirsutum L.) inhibit lipid oxidation but accelerate protein carbonylation and discoloration of beef patties | Cando, Deysi CSIC; Morcuende, David; Utrera, Mariana; Estévez, Mario | artículo |
openAccess | | 2015 | Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use
of microbial Transglutaminase | Núñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de sal | Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | libro |