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Navegación por Autor Cando, Deysi

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processingCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt ContentCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Skåra, Tartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of high pressure processing on protein fractions of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez, M. A.; Velazquez, G.; Cando, Deysi CSIC; Núñez-Flores, R. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessestratcompue.pdf.jpg2017Estrategias para la obtención de geles de surimi con contenido reducido de sodio: alta presión hidrostática y adición de compuestosCando, Deysi CSICtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Importance of salt and temperature in myosin polymerization during surimi gelationNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of amino acid addition during the storage life of high pressure processed low salt surimi gelsCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influencia de la Alta Presión en la capacidad de Gelificación de la Proteína Miofibrilar de PescadoCando, Deysi CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Phenolic-rich extracts from Willowherb (Epilobium hirsutum L.) inhibit lipid oxidation but accelerate protein carbonylation and discoloration of beef pattiesCando, Deysi CSIC; Morcuende, David; Utrera, Mariana; Estévez, Marioartículo
openAccess2015Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use of microbial TransglutaminaseNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccesssurimisaludsal.pdf.jpg2017Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de salCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDlibro