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Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess |  | 2013 | A quick method for identifying radiolytic hydrocarbons in low-fat-containing food | Toledano, R. M.; Martínez, Rosa M. ; Barba, Carmen ; Cortés, José M.; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta  | artículo |
closedAccess | | Jul-2011 | Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA) | Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta  | artículo |
openAccess |  | 2019 | Amphibians and reptiles from Zoltan Kaszab's expeditions to Mongolia held at the Hungarian Natural History Museum | Sánchez-Vialas, Alberto; Calvo, Marta ; García-París, Mario ; Vörös, Judith | artículo |
closedAccess |  | 1992 | Analysis of caseins in cheese using ion-exchange chromatography | Calvo, Marta ; Leaver, Michael J.; Law, A.J.R.; Banks, J. M. | artículo |
closedAccess |  | 2013 | Analysis of irradiated cooked ham by direct introduction into the programmable temperature vaporizer of a multidimensional gas chromatography system | Barba, Carmen ; Santa-María, Guillermo ; Calvo, Marta  | artículo |
openAccess | | 2012 | Avances científicos en la conservación de Patella ferruginea | Guallart, Javier ; Templado, José ; Calvo, Marta ; Acevedo, Iván ; Bonilla, Eusebio ; Machordom, Annie ; Peña, Juan B. ; Pérez, Josu; Luque, Ángel A.; Martín, Paola | artículo |
closedAccess | | Mar-2009 | Beef hamburgers enriched in lycopene using dry tomato peel as an ingredient | García, M. Luisa; Calvo, Marta ; Selgas, M. Dolores | artículo |
closedAccess |  | 2018 | Caracterización de nuevos cultivares tipo Picota en función de su perfil de compuestos bioactivos | Bodelón, Óscar G.; Alonso, Jesús ; Calvo, Marta  | póster de congreso |
openAccess |  | 2017 | Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredient | Gómez Estaca, Joaquín ; Calvo, Marta ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C.  | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometry | Barba, Carmen ; Martínez, Rosa M. ; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta  | artículo |
openAccess |  | 2005 | Clinical implications of temperature curve complexity in critically ill patients | Varela, Manuel; Calvo, Marta ; Gómez-Mestre, Iván ; Asensio, Rosa; Galdós, Pedro | artículo |
openAccess |  | 2018 | Commented catalogue of the herpetological collection from Morocco in the museo nacional de ciencias naturales (Madrid, Spain), with emphasis on the material collected during historical expeditions | Sánchez-Vialas, Alberto; Calvo, Marta  | artículo |
closedAccess |  | 2006 | Composition of free amino acids in infant formulas | Caja López, M. del Mar:; Blanch, Gracia P. ; Calvo, Marta  | artículo |
openAccess |  | 2013 | Compositional properties and bioactive potential of waste material from shrimp cooking juice | Pérez-Santín, E.; Calvo, Marta ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C.  | artículo |
closedAccess |  | 1996 | Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milk | Montilla, Antonia ; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Corzo, Nieves ; Olano, Agustín | artículo |
closedAccess |  | 2009 | Detection of radiolytic hydrocarbons by supercritical fluid extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysis of irradiated cheese | Barba, Carmen ; Calvo, Marta ; Herraiz Carasa, Marta ; Santa-María, Guillermo  | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Development, properties, and stability of antioxidant shrimp muscle protein films incorporating carotenoid-containing extracts from food by-products | Gómez Estaca, Joaquín ; Calvo, Marta ; Sánchez-Faure, Alicia; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C.  | artículo |
openAccess | | 2010 | Efecto de la irradiación en embutidos madurados Ready-to-eat (RTE) elaborados con piel de tomate como fuente de licopeno | Selgas, M. Dolores; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; García, M. Luisa | artículo |
openAccess |  | Mar-2010 | Efecto de la irradiación en embutidos madurados Ready-To-Eat (RTE) eleborados con piel de tomate como fuente de licopeno | Selgas, M. Dolores; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; García, M. Luisa | póster de congreso |
closedAccess |  | 2009 | Effects of irradiation and storage on the physico-chemical and sensory properties of hamburgers enriched with lycopene | Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Calvo, Marta  | artículo |