English   español  

Navegación por Autor Calvo, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 37  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A quick method for identifying radiolytic hydrocarbons in low-fat-containing foodToledano, R. M.; Martínez, Rosa M. ; Barba, Carmen ; Cortés, José M.; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
closedAccessjul-2011Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA)Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Analysis of caseins in cheese using ion-exchange chromatographyCalvo, Marta ; Leaver, Michael J.; Law, A.J.R.; Banks, J. M.Artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Analysis of irradiated cooked ham by direct introduction into the programmable temperature vaporizer of a multidimensional gas chromatography systemBarba, Carmen ; Santa-María, Guillermo ; Calvo, Marta Artículo
openAccess2012Avances científicos en la conservación de Patella ferrugineaGuallart, Javier ; Templado, José ; Calvo, Marta ; Acevedo, Iván ; Bonilla, Eusebio ; Machordom, Annie ; Peña, Juan B. ; Pérez, Josu; Luque, Ángel A.; Martín, PaolaArtículo
closedAccessmar-2009Beef hamburgers enriched in lycopene using dry tomato peel as an ingredientGarcía, M. Luisa; Calvo, Marta ; Selgas, M. DoloresArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometryBarba, Carmen ; Martínez, Rosa M. ; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
openAccessCCM2005.pdf.jpg2005Clinical implications of temperature curve complexity in critically ill patientsVarela, Manuel; Calvo, Marta ; Gómez-Mestre, Iván ; Asensio, Rosa; Galdós, PedroArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composition of free amino acids in infant formulasCaja López, M. del Mar:; Blanch, Gracia P. ; Calvo, Marta Artículo
openAccessCompositional_properties_bioactive_potential_waste...._juice.pdf.jpg2013Compositional properties and bioactive potential of waste material from shrimp cooking juicePérez-Santín, E.; Calvo, Marta ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Detection of radiolytic hydrocarbons by supercritical fluid extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysis of irradiated cheeseBarba, Carmen ; Calvo, Marta ; Herraiz Carasa, Marta ; Santa-María, Guillermo Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development, properties, and stability of antioxidant shrimp muscle protein films incorporating carotenoid-containing extracts from food by-productsGómez Estaca, Joaquín ; Calvo, Marta ; Sánchez-Faure, Alicia; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccess2010Efecto de la irradiación en embutidos madurados Ready-to-eat (RTE) elaborados con piel de tomate como fuente de licopenoSelgas, M. Dolores; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; García, M. LuisaArtículo
openAccessPáginas de 4688.pdf.jpgmar-2010Efecto de la irradiación en embutidos madurados Ready-To-Eat (RTE) eleborados con piel de tomate como fuente de licopenoSelgas, M. Dolores; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; García, M. LuisaPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of irradiation and storage on the physico-chemical and sensory properties of hamburgers enriched with lycopeneSelgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Calvo, Marta Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Enantiomeric analysis of chiral compounds in irradiated foods using multidimensional gas chromatographyBarba, Carmen ; Santa-María, Guillermo ; Flores, Gema ; Herraiz Carasa, Marta ; Calvo, Marta Artículo
openAccesssep-2013Estrategias para la obtención mediante técnicas de acuicultura de juveniles de Patella ferruginea (Mollusca, Patellidae), especie en peligro de extinción, y valoración de su uso para la conservación.Guallart, Javier ; Peña, Juan B. ; Pérez-Larruscaín, J.; Calvo, Marta ; Acevedo, Iván Póster
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg29-ene-2014Effect of E‑Beam Treatment on the Chemistry and on the Antioxidant Activity of Lycopene from Dry Tomato Peel and Tomato PowderGámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta ; Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Erler, Katrin; Böhm, Volker; Catalano, Assunta; Simone, Rossella; Palozza, PaolaArtículo
openAccess2015 gastropods Chafarinas.pdf.jpg2015Gasterópodos marinos de las islas Chafarinas (Mediterráneo suroccidental)Oliver, Joan Daniel; Calvo, Marta ; Guallart, Javier ; Sánchez-Tocino, Luis; Templado, José Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010H-HRMAS NMR study of smoked Atlantic salmon (Salmo salar)Castejón, David; Villa, Palmira; Calvo, Marta ; Santa-María, Guillermo ; Herraiz Carasa, Marta ; Herrera, AnaArtículo