(Institución)

Digital.CSIC >

Buscar por Autor Cañizares, Julio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
jun-2004Dietary virgin olive oil triacylglycerols as an independent determinant of very low-density lipoprotein compositionPerona, Javier S.; Cañizares, Julio; Montero, Emilio; Sánchez-Domínguez, José M.; Pacheco, Yolanda M.; Ruiz-Gutiérrez, ValentinaArtículo
9-dic-2009Evaluation of the Effect of Dietary Virgin Olive Oil on Blood Pressure and Lipid Composition of Serum and Low-Density Lipoprotein in Elderly Type 2 Diabetic SubjectsPerona, Javier S.; Montero, Emilio; Sánchez-Domínguez, José M.; Cañizares, Julio; García, María; Ruiz-Gutiérrez, ValentinaArtículo
abr-2007G protein-coupled receptor systems and their lipid environment in health disorders during agingAlemany, R.; Perona, Javier S.; Sánchez-Domínguez, José M.; Montero, Emilio; Cañizares, Julio; Bressani, Ricardo; Escribá, Pablo V.; Ruiz-Gutiérrez, ValentinaArtículo
jun-2003Plasma lipid modifications in elderly people after administration of two virgin olive oils of the same variety (Olea europaea var. hojiblanca) with different triacylglycerol compositionPerona, Javier S.; Cañizares, Julio; Montero, Emilio; Sánchez-Domínguez, José M.; Ruiz-Gutiérrez, ValentinaArtículo
oct-2004Virgin olive oil reduces blood pressure in hypertensive elderly subjectsPerona, Javier S.; Cañizares, Julio; Montero, Emilio; Sánchez-Domínguez, José M.; Catalá, Ángel; Ruiz-Gutiérrez, ValentinaArtículo

Mostrando resultados 1 a 5 de 5