English   español  

Browsing by Author Brenes, Agustín

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 53  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Activation of hepatic microsomal mixed function oxidase system in broiler chicks by diet changesBrenes, Agustín ; Jensen, L. S.; Cervantes, H. M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Addition of exogenous enzymes to diets containing grape pomace: Effects on intestinal utilization of catechins and antioxidant status of chickensChamorro, Susana ; Viveros, Agustín; Rebolé, A.; Arija, I.; Romero, Carlos ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Rey, A.; Brenes, Agustín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidative effect of dietary grape pomace concentrate on lipid oxidation of chilled and long-term frozen stored chicken pattiesSáyago-Ayerdi, S. G.; Brenes, Agustín ; Viveros, Agustín; Goñi, IsabelArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Changes in polyphenol and polysaccharide content of grape seed extract and grape pomace after enzymatic treatmentChamorro, Susana ; Viveros, Agustín; Álvarez Acero, Inmaculada ; Vega, Estela ; Brenes, Agustín Artículo
closedAccessNov-2012Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomaceChamorro, Susana ; Goñi, Isabel; Hervert-Hernández, Deysy; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Cholesterol-lowering effects of dietary lupin (Lupinus albus var Multolupa) in chicken dietsViveros, Agustín; Centeno, Carmen ; Arija, I.; Brenes, Agustín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Dietary and monensin effects on activity of hepatic microsomal mixed function oxidase system in chickensBrenes, Agustín ; Beyer, R. S.; Cervantes, H. M.; Jensen, L. S.Artículo
openAccessEfecto_de_la_adiccion_de_sal.pdf.jpg1988Efecto de la adición de sal y bicarbonato sódico sobre el porcentaje de grasa abdominal y minerales en el tejido óseo de los pollosBrenes, Agustín ; Díez, M. V.; Rubio, L.; Yuste, PArtículo
openAccessEfecto_de_la_administracion_.pdf.jpg2002Efecto de la administración de fitasas de origen vegetal y microbiano sobre la utilización del fósforo en pollos broilersViveros, Agustín; Arija, I.; Centeno, Carmen ; Brenes, Agustín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Efecto de la inclusión de la semilla de guisante (P. sativum L.) en la dieta sobre los índices productivos y fisiológicos en broilers.Yuste, P; Rubio, A.; Brenes, Agustín Artículo
openAccessEfecto_de_la_inclusion.pdf.jpg2000Efecto de la inclusión de semillas de girasol entera y reconstituida en raciones de pollos broilerArija, I.; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín ; Canales, RArtículo
openAccessEffAddStorage.pdf.jpg2017Effect of added grape seed and skin on chicken thigh patties during chilled storageNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. ; Herrero, Ana M. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Chamorro, Susana ; Brenes, Agustín Artículo
openAccesseffechicke.pdf.jpg2017Effect of dietary fermented and unfermented grape skin on broiler chickensNardoia, Maria; Chamorro, Susana ; Viveros, Agustín; Arija, I.; Ruiz-Capillas, C. ; Brenes, Agustín Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of dietary polyphenol-rich grape products on intestinal microflora and gut morphology in broiler chicks.Viveros, Agustín; Chamorro, Susana ; Pizarro, M.; Arija, I.; Centeno, Carmen ; Brenes, Agustín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of enzyme addition on plasma minerals, cholesterol and caecal fatty acids concentrations in broiler diets based on barley.Viveros, Agustín; Brenes, Agustín ; Arija, I.; Canales, RArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of enzyme addition on the digestibilities of cell wall polysaccharides and oligosaccharides from whole, dehulled, and ethanol-extracted white lupins in chickensBrenes, Agustín ; Slominsk, B. A.; Marquardt, R. R.; Guenter, W.; Viveros, AgustínArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of enzyme addition on the nutritive value of high oleic acid sunflower seeds in chicken dietsBrenes, Agustín ; Centeno, Carmen ; Viveros, Agustín; Arija, I.Artículo
openAccessShort communication. Effect of enzyme.pdf.jpg2005Effect of enzyme addition on the nutritive value of six lupin cultivars with different alkaloid contentBrenes, Agustín ; Marquardt, R. R.; Múzquiz, M; Guenter, W.; Viveros, A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of enzyme addition on the performance and gastrointestinal tract size of chicks fed lupin seeds and their fractionsBrenes, Agustín ; Marquardt, R. R.; Guenter, W.; Viveros, AgustínArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of grape antioxidant dietary fiber on the lipid oxidation of raw and cooked chicken hamburgersSáyago-Ayerdi, S. G.; Brenes, Agustín ; Goñi, IsabelArtículo