Mostrando resultados 1 a 20 de 144
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2011 | El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmune | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2006 | Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: Ingestión y preferencias en el ganado ovino | Fernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2005 | Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: ingestión y preferencias en el ganado ovino | Fernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2012 | La alimentación animal y los nuevos productos cárnicos | Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID | material didáctico |
closedAccess | | nov-2009 | Animal performance and fatty acid composition of lambs fed with different vegetable oils | Manso, Teresa; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Animal performance and fatty acid composition of lambs fed with different vegetable oils | Manso, Teresa; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2011 | Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambs | Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Landa, Roberto CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiota | Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambs | López Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Aquatic plants and macroalgae as potential feed ingredients in ruminant diets | Rjiba-Ktita, S.; Chermiti, A.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; France, J.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2003 | Bicarbonáto sódico en la alimentación de corderos en cebo | Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2020 | Biomass production and nutritive value of Kenaf (Hibiscus cannabinus) at various stages of growth | Ammar, H.; Ismaïl, Y.; Lehiani, M.A.; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Salem, A.Z.M.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, Cuba | Verdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Arceo, Y.; Bazan, Yoendris; Álvarez, Y.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Carcass and meat quality of Assaf milk fed lambs: Effect of rearing system and sex | Rodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Landa, Roberto CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambs | Morán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 22-nov-2016 | Cebo de corderos: utilización de raciones completas | Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Frutos, Javier CSIC ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | 19-oct-2012 | Chemical composition and digestibility of some browse plant species collected from Algerian arid rangelands | Boufennara, S.; López, Secundino CSIC ORCID ; Bousseboua, H.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Bouazza, L. | artículo |
closedAccess | | 2020 | Chemical composition, In Situ degradation and fermentation kinetics of some browse plant species collected from Algerian arid and semi-arid areas | Medjekal, S.; Ghadbane, M.; Boufennara, S.; Benderradji, L.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Bousseboua, H.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2004 | Comparison of in vitro digestibility of feedstuffs using rumen inoculum from sheep or red deer | Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Frutos, Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | oct-2010 | Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oils | Bodas, Raúl CSIC ORCID; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID | artículo |