English   español  

Browsing by Author Bodas, Raúl

Showing results 1 to 20 of 113  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 338.pdf.jpg2005Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: ingestión y preferencias en el ganado ovinoFernández, Begoña; Bodas, Raúl; Rodríguez, Ana Belén; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.Comunicación de congreso
closedAccess2006Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: Ingestión y preferencias en el ganado ovinoFernández, Begoña; Bodas, Raúl; Rodríguez, Ana Belén; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.Trabajo de divulgación
closedAccessNov-2009Animal performance and fatty acid composition of lambs fed with different vegetable oilsManso, Teresa; Bodas, Raúl; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R.Artículo
openAccessReg. 9 bis.pdf.jpg2008Animal performance and fatty acid composition of lambs fed with different vegetable oilsManso, Teresa; Bodas, Raúl; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R.Póster
openAccessRodriguez_et_al_2011_postprint.pdf.jpg2011Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambsRodríguez, Ana Belén; Bodas, Raúl; Landa, Roberto; López Campos, Oscar; Mantecón, Ángel R.; Giráldez, Francisco JavierArtículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Benavides, Julio; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco JavierArtículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, SoniaComunicación de congreso
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco JavierComunicación de congreso
openAccessPub288.pdf.jpg2003Bicarbonáto sódico en la alimentación de corderos en ceboBodas, Raúl; Giráldez, Francisco Javier; López, Secundino; Mantecón, Ángel R.Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D.M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; González, Jesús Salvador; Arceo, Y.; Bazan, Y.; Álvarez, Y.; López, SecundinoArtículo
openAccess2008Carcass and meat quality of Assaf milk fed lambs: Effect of rearing system and sexRodríguez, Ana Belén; Landa, Roberto; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Mantecón, Ángel R.; Giráldez, Francisco JavierArtículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara; Rodriguez-Calleja, J. M.; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, SoniaArtículo
openAccessSpanish Journal of Agricultural Research 2012 Vol. 10.pdf.jpg19-Oct-2012Chemical composition and digestibility of some browse plant species collected from Algerian arid rangelandsBoufennara, S.; López, Secundino; Bousseboua, H.; Bodas, Raúl; Bouazza, L.Artículo
openAccessJournal of animal and feed sciences 2004.pdf.jpg2004Comparison of in vitro digestibility of feedstuffs using rumen inoculum from sheep or red deerHervás, Gonzalo; Ranilla, María José; Mantecón, Ángel R.; Bodas, Raúl; Frutos, PilarComunicación de congreso
closedAccessOct-2010Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oilsBodas, Raúl; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R.; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la; Gómez-Cortés, PilarArtículo
openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Andrés, Sonia; López, Secundino; Giráldez, Francisco JavierArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Conceptos básicos en alimentación de la vaca lecheraLópez, Secundino; Bodas, Raúl; Giráldez, Francisco JavierTrabajo de divulgación
openAccessPub317.pdf.jpg2004Control ruminal mediante bicarbonato sódicoBodas, Raúl; Giráldez, Francisco Javier; López, Secundino; Mantecón, Ángel R.Trabajo de divulgación
openAccessReg. 2 Blanco, C. SEOC 2011.pdf.jpg2011Efecto de diferentes proporciones de paja en el gránulo de pienso para corderos en cebo sobre la ingestión y el rendimiento productivoBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Andrés, Sonia; Prieto, Nuria; López, Secundino; Giráldez, Francisco JavierComunicación de congreso
closedAccess2010Efecto de la época de parto sobre la producción de ovejas de raza Assaf EspañolaRomero, Jesús; Bodas, Raúl; Martínez, Yolanda; Díez, Pedro; Lavín, Paz; Mantecón, Ángel R.Trabajo de divulgación