English   español  

Browsing by Author Blanco-Navarro, Inmaculada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Applicability of an in vitro model to assess the bioaccesibility of vitamins A and E from fortified commercial milk.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessBioavailabiblity of carotenoids and.pdf.jpg2009Bioavailability of carotenoids and α-tocopherol from fruit juices in the presence of absorption modifiers: In vitro and in vivo assessmentGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of vitamins A and E from whole and vitamin-fortified milks in control subjectsHerrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Comparative in vitro bioaccessibility of carotenoids from relevant contributors to carotenoid intakeGranado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Herrero-Barbudo, Carmen; Pérez-Sacristán, B.; Blanco-Navarro, Inmaculada; Blázquez-García, S.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Consumption of restructured meat products with added walnuts has a cholesterol-lowering effect in subjects at high cardiovascular risk: A randomised, crossover, placebo-controlled studyOlmedilla Alonso, Begoña ; Granado-Lorencio, F.; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Blázquez-García, S.; Pérez-Sacristán, B.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hypocarotenemia after Bariatric Surgery: A Preliminary StudyGranado-Lorencio, F.; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.Artículo
openAccessIn_vitro_bioaccessibility.pdf.jpg2007In Vitro and in vivo bioavailability of carotenoids and tocopherols from fruits and vegetables: A complementary approach.Granado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Herrero Barbudo, C; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
closedAccessFeb-2010Lutein bioavailability from lutein ester-fortified fermented milk: in vivo and in vitro studyGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, BelénArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Lutein-enriched frankfurter-type products: Physicochemical characteristics and lutein in vitro bioaccessibilityGranado Lorencio, Fernando; López López, Inés ; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Cofrades, Susana ; Delgado Pando, Gonzalo ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Pérez-Sacristán, B.Artículo
closedAccess1-Feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla Alonso, Begoña ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
openAccessIF_CarnicosIII.pdf.jpgJun-2005Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS304297[1].pdf.jpgMar-2010Suplementación con luteína en sujetos mayores de 50 años: Estudio de biomarcadores en suero y función visual durante un añoOlmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Castro Feito, J.; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, BelénPóster