English   español  

Navegación por Autor Birlouez-Aragon, I.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Assessment of protein glycation markers in infant formulasBirlouez-Aragon, I.; Pischetsrieder, M.; Leclère, J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Hasenkopf, K.; Kientsch-Engel, R.; Ducauze, C.J.; Rutledge, D.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of Formulation and Baking Conditions on Neo-formed Contaminants in Model CookiesCourel, M.; Ait-Ameur, L.; Capuano, Edoardo; Fogliano, Vincenzo; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Courtois, F.; Birlouez-Aragon, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Exposure to Neo-Formed Compounds (NFCs) in a standard diet and its nutritionally equivalent low-NFCs diet: The ICARE clinical studyTessier, F. J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Ait-Ameur, L.; Rizkallah, L.; Lacoste, L; Neugnot, B.; Cayzeele, A.; Pouillart, P.; Lecerf, J.M.; Birlouez-Aragon, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hacia un control mas efectivo de los nuevos contaminantes de procesado (NFC) por la industria alimentaria. implicaciones tecnológicas y de saludMorales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I.; Fogliano, Vincenzo; Pain, J. P.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Health benefits of a diet with low MRPs compared to a nutritionally equivalent standard diet (high MRPs) in young healthy subjects: The ICARE clinical study.Birlouez-Aragon, I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Lecerf, J.M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Optimization of combined microwave-hot air roasting of malt based on energy consumption and neo-formed contaminants contentAkkarachaneeyakorn, S.; Laguerre, J. C.; Tattiyakul, J.; Neugnot, B.; Boivin, P.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The health and technological implications of a better control of neoformed contaminants by the food industry | Les enjeux santé et technologiques d'une meilleure maîtrise des contaminants néoformés par les industriels du secteur alimentaireBirlouez-Aragon, I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Fogliano, V.; Pain, J. P.artículo