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Navegación por Autor Birlouez-Aragon, I.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2004 | Assessment of protein glycation markers in infant formulas | Birlouez-Aragon, I.; Pischetsrieder, M.; Leclère, J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Hasenkopf, K.; Kientsch-Engel, R.; Ducauze, C.J.; Rutledge, D. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Effects of Formulation and Baking Conditions on Neo-formed Contaminants in Model Cookies | Courel, M.; Ait-Ameur, L.; Capuano, Edoardo; Fogliano, Vincenzo; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Courtois, F.; Birlouez-Aragon, I. | artículo |
closedAccess | | 2007 | Exposure to Neo-Formed Compounds (NFCs) in a standard diet and its nutritionally equivalent low-NFCs diet: The ICARE clinical study | Tessier, F. J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Ait-Ameur, L.; Rizkallah, L.; Lacoste, L; Neugnot, B.; Cayzeele, A.; Pouillart, P.; Lecerf, J.M.; Birlouez-Aragon, I. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Hacia un control mas efectivo de los nuevos contaminantes de procesado (NFC) por la industria alimentaria. implicaciones tecnológicas y de salud | Morales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I.; Fogliano, Vincenzo; Pain, J. P. | artículo |
closedAccess | | 2007 | Health benefits of a diet with low MRPs compared to a nutritionally equivalent standard diet (high MRPs) in young healthy subjects: The ICARE clinical study. | Birlouez-Aragon, I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Lecerf, J.M. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Optimization of combined microwave-hot air roasting of malt based on energy consumption and neo-formed contaminants content | Akkarachaneeyakorn, S.; Laguerre, J. C.; Tattiyakul, J.; Neugnot, B.; Boivin, P.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I. | artículo |
closedAccess | | 2010 | The health and technological implications of a better control of neoformed contaminants by the food industry | Les enjeux santé et technologiques d'une meilleure maîtrise des contaminants néoformés par les industriels du secteur alimentaire | Birlouez-Aragon, I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Fogliano, V.; Pain, J. P. | artículo |