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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2010 | A ciencia do mexillón: ciencias e tecnoloxías mariñas implicadas no cultivo, transformación e comercialización do mexillón (Mytillus galloprovincialis) | Ríos, Aida F. CSIC; Figueras Huerta, Antonio ; Novoa, Beatriz CSIC ORCID; Gestal, C. CSIC ORCID; Castro, Carmen G. CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Babarro, José M. F. CSIC ORCID; Peteiro, Laura G. CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC ORCID; Aranguren, Raquel CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Prego, R. CSIC ORCID ; Álvarez-Salgado, Xosé Antón CSIC ORCID ; Lorenzo, Luisa M. CSIC | libro |
openAccess | | 2018 | A mathematical model to predict early quality attributes in hake during storage at low temperature | Vilas Fernández, Carlos CSIC ORCID; Alonso, Antonio A. CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; García, Miriam R. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Advances in vacuum and modified atmosphere packaging of shellfish | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Almacenamiento refrigerado de filetes de sardina (Sardina pilchardus) en atmósferas bajas en oxígeno | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto; López Cabo, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | An expert knowledge ellicitation survey aimed to identify contamination spots in ready-to-eat meat and seafood processing facilities | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Valero, Antonio; Carrasco, E.; Rodríguez-López, P. CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Muñoz, Silvia; Gallego, Alberto | póster de congreso |
closedAccess | | 2009 | Application of nisin and pediocin against resistance and germination of Bacillus spores in sous vide products | López Cabo, Marta CSIC ORCID; Torres, B.; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Combined effects of modified atmosphere packaging and lauric acid on the stability of pre-cooked fish products during refrigerated storage | Pastoriza, Laura CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 16-abr-2005 | Conservación por atmósferas modificadas de moluscos bivalvos vivos en recipiente hermético | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | patente |
closedAccess | | 2009 | Efecto barrera del material de envasado en pescado graso refrigerado | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Effect of oxygen concentration and temperature on the viability of small-sized mussels in hermetic packages | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Effectiveness of CO2 and Nisaplin on increasing shelf-life of fresh pizza | López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 2004 | Elevated concentrations of oxygen on the stability of live mussel stored refrigerated | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
closedAccess | | 2020 | Estudio preliminar de percepción de riesgos en seguridad alimentaria en Galicia | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Martínez, L.; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Identification and metagenetic characterisation of Listeria monocytogenes-harbouring communities present in food-related industrial environments | Rodríguez-López, P. CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Comesaña, Ángel Sebastián; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Identification of a potential Specific Spoiler Organism (SSO) in a seafood-based ready-to-eat product using a 16S rRNA gene metabarcoding approach | Rodríguez-López, P. CSIC ORCID; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto; Rodríguez Carrera, Sonia; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Identification of emerging hazards in mussels by the Galician emerging food safety risks network (RISEGAL). A first approach | López Cabo, Marta CSIC ORCID; Romalde, Jesús L.; Simal-Gándara, Jesús; Gago Martínez, Ana; Giráldez Fernández, Jorge; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pascual, Santiago CSIC ORCID; Pousa Ortega, Ánxela; Manaia, Célia M.; Abreu Silva, Joana; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Influencia de la evisceración en la calidad del pulpo (Octopus vulgaris) refrigerado | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto; Ramilo-Fernández, Graciela CSIC ORCID CVN ; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2011 | Land–ocean contributions of arsenic through a river–estuary–ria system (SW Europe) under the influence of arsenopyrite deposits in the fluvial basin | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Prego, R. CSIC ORCID ; Filgueiras, Ana V. CSIC ORCID; Bendicho, Carlos | artículo |
openAccess | | 2017 | Metagenome of polymicrobial biofilms harbouring Listeria monocytogenes | Rodríguez-López, P. CSIC ORCID; Comesaña, S. A.; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Rodríguez Carrera, Sonia; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Modeling and forecast of quality attributes for fresh fish | García, Miriam R. CSIC ORCID ; Vilas Fernández, Carlos CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Balsa-Canto, Eva CSIC ORCID ; Alonso, Antonio A. CSIC ORCID | póster de congreso |