English   español  

Browsing by Author Benitez, Vanesa

Showing results 1 to 20 of 20
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactive phenolic compounds and fuctional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
openAccesssubproductos de cebolla.pdf.jpg2011Caracterización de subproductos de cebolla como fuente de fibra alimentaria y otros compuestos bioactivosBenitez, VanesaTesis
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Changes in nonnutritional factors and antioxidant activity during germination of nonconventional legumesAguilera, Yolanda; Díaz, María Felicia; Jiménez, Tania; Benitez, Vanesa; Herrera, Teresa; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Characterization of industrial onion wastes (Allium cepa L.): dietary fibre and bioactive compoundsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.Artículo
openAccessJornadasMasterpanificacion.pdf.jpg2013Efecto de la panificación sobre la fibra alimentaria y los fructanos de harinasCasado, NataliaTesina
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of illumination on the content of melatonin, phenolic compounds, and antioxidant activity during germination of lentils (Lens culinaris L.) and kidney beans (Phaseolus vulgaris L.)Aguilera, Yolanda; Liébana, Rosa; Herrera, Teresa; Rebollo-Hernanz, Miguel; Sanchez-Puelles, Carlos; Benitez, Vanesa; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of sterilisation on dietary fibre and physicochemical properties of onion by-productsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluación del potencial de la cascarilla de café como fuente natural de melatoninaHerrera, Teresa; Aguilera, Yolanda; Benitez, Vanesa; Ullate, Mónica; Castillo, M. Dolores del; Martín-Cabrejas, María A.Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil As affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, M. Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of germination on starch, dietary fiber and physicochemical properties in non-conventional legumesBenitez, Vanesa; Cantera, Sara; Aguilera, Yolanda; Mollá, Esperanza; Esteban, Rosa M.; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impacto de la planificación sobre la fibra alimentaria y los fructooligosacáridos de harinas panificablesBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Casado, Natalia; Aguilera, Yolanda; Rodríguez-Garayar, M.; Esteban, Rosa M.Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Influence of dehydration process in Castellano chickpea: changes in bioactive carbohydrates and functional propertiesAguilera, Yolanda; Benitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influencia de las altas presiones hidrostáticas sobre la pectinmetilesterasa en caqui 'rojo brillante'Rodríguez-Garayar, M.; Martín-Cabrejas, María A.; Mollá, Esperanza; Benitez, Vanesa; Aguilera, Yolanda; Cano, M. Pilar; Esteban, Rosa M.Póster
openAccess2011Mejora de la biodisponibilidad nutricional mediante el proceso biotecnológico de germinación en Vigna unguiculataAguilera, Yolanda; Benitez, Vanesa; Jiménez, Tania; Calvo, Sara; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Onion (Allium cepa L.) by-products as source of dietary fiber: physicochemical properties and effect on serum lipid levels in high-fat fed ratsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.Artículo
openAccess2012Onion Products: Source of healthy compoundsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.Libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Papel de la melatonina como ingrediente bioactivo sobre el estrés oxidativo en animales de experimentaciónCayuelas, L. T.; Aguilera, Yolanda; Herrera, Teresa; Benitez, Vanesa; Martín-Cabrejas, María A.Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013The impact of pasteurisation and sterilisation on bioactive compounds of onion by-productsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Terry, Leon A.; Esteban, Rosa M.Artículo