English   español  

Browsing by Author Benitez, Vanesa

Showing results 1 to 19 of 19
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactive phenolic compounds and fuctional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda ; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa ; Esteban, Rosa M. ; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda ; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa ; Esteban, Rosa M. ; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
openAccesssubproductos de cebolla.pdf.jpg2011Caracterización de subproductos de cebolla como fuente de fibra alimentaria y otros compuestos bioactivosBenitez, Vanesa Tesis
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Changes in nonnutritional factors and antioxidant activity during germination of nonconventional legumesAguilera, Yolanda ; Díaz, María Felicia; Jiménez, Tania; Benitez, Vanesa ; Herrera, Teresa; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Characterization of industrial onion wastes (Allium cepa L.): dietary fibre and bioactive compoundsBenitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Martín-Cabrejas, María A. ; Aguilera, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of illumination on the content of melatonin, phenolic compounds, and antioxidant activity during germination of lentils (Lens culinaris L.) and kidney beans (Phaseolus vulgaris L.)Aguilera, Yolanda ; Liébana, Rosa; Herrera, Teresa; Rebollo-Hernanz, Miguel; Sanchez-Puelles, Carlos; Benitez, Vanesa ; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of sterilisation on dietary fibre and physicochemical properties of onion by-productsBenitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Martín-Cabrejas, María A. ; Aguilera, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluación del potencial de la cascarilla de café como fuente natural de melatoninaHerrera, Teresa; Aguilera, Yolanda ; Benitez, Vanesa ; Ullate, Mónica ; Castillo, M. Dolores del ; Martín-Cabrejas, María A. Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil As affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda ; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, M. Teresa; Benitez, Vanesa ; Esteban, Rosa M. ; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of germination on starch, dietary fiber and physicochemical properties in non-conventional legumesBenitez, Vanesa ; Cantera, Sara; Aguilera, Yolanda ; Mollá, Esperanza ; Esteban, Rosa M. ; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impacto de la planificación sobre la fibra alimentaria y los fructooligosacáridos de harinas panificablesBenitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Casado, Natalia; Aguilera, Yolanda ; Rodríguez-Garayar, M.; Esteban, Rosa M. Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Influence of dehydration process in Castellano chickpea: changes in bioactive carbohydrates and functional propertiesAguilera, Yolanda ; Benitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Esteban, Rosa M. ; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influencia de las altas presiones hidrostáticas sobre la pectinmetilesterasa en caqui 'rojo brillante'Rodríguez-Garayar, M.; Martín-Cabrejas, María A. ; Mollá, Esperanza ; Benitez, Vanesa ; Aguilera, Yolanda ; Cano, M. Pilar ; Esteban, Rosa M. Póster
openAccess2011Mejora de la biodisponibilidad nutricional mediante el proceso biotecnológico de germinación en Vigna unguiculataAguilera, Yolanda ; Benitez, Vanesa ; Jiménez, Tania; Calvo, Sara; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Onion (Allium cepa L.) by-products as source of dietary fiber: physicochemical properties and effect on serum lipid levels in high-fat fed ratsBenitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Martín-Cabrejas, María A. ; Aguilera, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M. Artículo
openAccess2012Onion Products: Source of healthy compoundsBenitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Martín-Cabrejas, María A. ; Aguilera, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M. Libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Papel de la melatonina como ingrediente bioactivo sobre el estrés oxidativo en animales de experimentaciónCayuelas, L. T.; Aguilera, Yolanda ; Herrera, Teresa; Benitez, Vanesa ; Martín-Cabrejas, María A. Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera, Yolanda ; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Benitez, Vanesa ; Esteban, Rosa M. ; Martín-Cabrejas, María A. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013The impact of pasteurisation and sterilisation on bioactive compounds of onion by-productsBenitez, Vanesa ; Mollá, Esperanza ; Martín-Cabrejas, María A. ; Aguilera, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Terry, Leon A.; Esteban, Rosa M. Artículo