English   español  

Browsing by Author Benitez, Vanesa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2011Bioactive phenolic compounds and fuctional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.
closedAccessApr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.
openAccess2011Caracterización de subproductos de cebolla como fuente de fibra alimentaria y otros compuestos bioactivosMollá, Esperanza; Esteban, Rosa M.; Benitez, Vanesa; Ministerio de Ciencia y Tecnología (España); Comunidad de Madrid
closedAccess2013Changes in nonnutritional factors and antioxidant activity during germination of nonconventional legumesAguilera, Yolanda; Díaz, María Felicia; Jiménez, Tania; Benitez, Vanesa; Herrera, Teresa; Martín-Cabrejas, María A.; Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (España)
closedAccess2011Characterization of industrial onion wastes (Allium cepa L.): dietary fibre and bioactive compoundsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.; Ministerio de Ciencia y Tecnología (España)
closedAccess2014Effect of illumination on the content of melatonin, phenolic compounds, and antioxidant activity during germination of lentils (Lens culinaris L.) and kidney beans (Phaseolus vulgaris L.)Aguilera, Yolanda; Liébana, Rosa; Herrera, Teresa; Rebollo-Hernanz, Miguel; Sanchez-Puelles, Carlos; Benitez, Vanesa; Martín-Cabrejas, María A.; Universidad Autónoma de Madrid; Banco Santander
closedAccess2011Effect of sterilisation on dietary fibre and physicochemical properties of onion by-productsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.; Ministerio de Ciencia y Tecnología (España)
closedAccess2014Evaluación del potencial de la cascarilla de café como fuente natural de melatoninaHerrera, Teresa; Aguilera, Yolanda; Benitez, Vanesa; Ullate, Mónica; Castillo, M. Dolores del; Martín-Cabrejas, María A.; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Ministerio de Economía y Competitividad (España); Universidad de Granada, et al
closedAccess2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil As affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, M. Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.
closedAccess2013Impact of germination on starch, dietary fiber and physicochemical properties in non-conventional legumesBenitez, Vanesa; Cantera, Sara; Aguilera, Yolanda; Mollá, Esperanza; Esteban, Rosa M.; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A.; Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (España)
closedAccess2014Impacto de la planificación sobre la fibra alimentaria y los fructooligosacáridos de harinas panificablesBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Casado, Natalia; Aguilera, Yolanda; Rodríguez-Garayar, M.; Esteban, Rosa M.; Ministerio de Economía y Competitividad (España)
closedAccess2011Influence of dehydration process in Castellano chickpea: changes in bioactive carbohydrates and functional propertiesAguilera, Yolanda; Benitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.
closedAccess2014Influencia de las altas presiones hidrostáticas sobre la pectinmetilesterasa en caqui 'rojo brillante'Rodríguez-Garayar, M.; Martín-Cabrejas, María A.; Mollá, Esperanza; Benitez, Vanesa; Aguilera, Yolanda; Cano, M. Pilar; Esteban, Rosa M.; Gobierno Vasco; Ministerio de Ciencia e Innovación (España)
openAccess2011Mejora de la biodisponibilidad nutricional mediante el proceso biotecnológico de germinación en Vigna unguiculataAguilera, Yolanda; Benitez, Vanesa; Jiménez, Tania; Calvo, Sara; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A.; Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (España)
closedAccess2012Onion (Allium cepa L.) by-products as source of dietary fiber: physicochemical properties and effect on serum lipid levels in high-fat fed ratsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.; Ministerio de Ciencia y Tecnología (España)
openAccess2012Onion Products: Source of healthy compoundsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Esteban, Rosa M.
closedAccess2014Papel de la melatonina como ingrediente bioactivo sobre el estrés oxidativo en animales de experimentaciónCayuelas, L. T.; Aguilera, Yolanda; Herrera, Teresa; Benitez, Vanesa; Martín-Cabrejas, María A.; Banco Santander; Universidad Autónoma de Madrid
closedAccess2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.
closedAccess2013The impact of pasteurisation and sterilisation on bioactive compounds of onion by-productsBenitez, Vanesa; Mollá, Esperanza; Martín-Cabrejas, María A.; Aguilera, Yolanda; López-Andréu, Francisco J.; Terry, Leon A.; Esteban, Rosa M.; Ministerio de Ciencia y Tecnología (España)