English   español  

Navegación por Autor Beltrán de Miguel, Beatriz

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 11 de 11
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessIJFSNacept.pdf.jpg2016Assessment of dietary lutein, zeaxanthin and lycopene intakes and sources in the Spanish survey of dietary intake (2009-2010)Estévez Santiago, Rocío ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Assessment of dietary vitamin A intake (retinol, a-carotene, b-carotene, b-cryptoxanthin) and its sources in the National Survey of Dietary Intake in Spain (2009-2010)Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessNutrResaceptzeax.pdf.jpg2016Assessment of lutein and zeaxanthin status and dietary markers as predictors of the contrast threshold in 2 age groups of men and womenEstévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Beltrán de Miguel, BeatrizArtículo
openAccessBD-carotenoides_NutrHosp_2012 (2).pdf.jpgabr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessReg.274.pdf.jpg2001La carne de vacuno en la alimentación humanaVarela-Moreiras, Gregorio; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado, Carmen; Moreiras, Olga; Ávila, Jose Manuel; Cerdeño, Ana Isabel ; Mantecón, Ángel R.  Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2013Lutein and zeaxanthin status. Dietary intake, serum concentrations and macular pigment density in Spanish subjectsOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, CarmenComunicación de congreso
closedAccessluteizeaxacept.pdf.jpg2016Lutein and zeaxanthin supplied by red/orange foods and fruits are more closely associated with macular pigment optical density than those from green vegetables in Spanish subjectsEstévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, CarmenArtículo
openAccess3-jun-2014Markers of lutein and zeaxanthin status in two age groups of men and women: dietary intake, serum concentrations, lipid profile and macular pigment optical densityOlmedilla Alonso, Begoña ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Cuadrado Vives, CarmenArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Software application for the calculation of dietary intake of individual carotenoids and of its contribution to vitamin A intake.Estévez Santiago, Rocío ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Thao-child health programme: Community based intervention for healthy lifestyles promotion to children and families: Results of a cohort studyGómez Santos, Santiago; Estévez Santiago, Rocío ; Palacios Gil-Antuñano, N. P.; Leis, Rosaura; Tojo Sierra, Rafael; Cuadrado Vives, Carmen; Beltrán de Miguel, Beatriz; Ávila Torres, José Manuel; Varela-Moreiras, Gregorio; Casas Esteve, RafaelArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Vitamin A status in young adults: serum and diet markers and their correlation with visual function.Olmedilla Alonso, Begoña ; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Beltrán de Miguel, BeatrizArtículo