English   español  

Browsing by Author Beltrán Riquelme, David

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess13-May-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío ; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco artículo
closedAccessJul-2005Effect of different sanitizers on microbial and sensory quality of fresh-cut potato strips stored under modified atmosphere or vacuum packagingBeltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria  ; Tudela, Juan Antonio ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessOct-2006Effect of Ozone on the Inactivation of Yersinia enterocolitica and the Reduction of Natural Flora on PotatoesSelma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; Chacón-Vera, Eliseo; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessAug-2007Elimination by ozone of Shigella sonnei in shredded lettuce and waterSelma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; Allende, Ana ; Chacón-Vera, Eliseo; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessisourolithin_a_Selma.pdf.jpg7-Aug-2017Isolation of Human Intestinal Bacteria Capable of Producing the Bioactive Metabolite Isourolithin A from Ellagic AcidSelma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; Luna, María C.; Romo Vaquero, María ; García-Villalba, Rocío ; Mira, Álex; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco artículo
openAccessWO2012066165A2.pdf.jpg24-May-2012Method and associated system for detecting and analysing pathogenic agents and/or agents capable of causing the deterioration of food of vegetable originGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria  ; López-Gálvez, Francisco ; Allende, Ana ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
openAccessES2382516A1.pdf.jpg11-Jun-2012Método y sistema asociado para la detección y el análisis de agentes patógenos y/o capaces de causar el deterioro en alimentos vegetalesGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria  ; López-Gálvez, Francisco ; Allende, Ana ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
openAccessWO2014147280A1.pdf.jpg25-Sep-2014Micro-organism that can convert ellagic acid and ellagitannins into urolithins and use of sameTomás Barberán, Francisco ; Selma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos ; García-Villalba, Rocío solicitud de patente
openAccessES2510216_A1.pdf.jpg20-Oct-2014Microorganismo capaz de convertir ácido elágico y elagitaninos en urolitinas y uso del mismoTomás Barberán, Francisco ; Selma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos ; García-Villalba, Rocío solicitud de patente
openAccessES2510216_B1.pdf.jpg20-Oct-2014Microorganismo capaz de convertir ácido elágico y elagitaninos en urolitinas y uso del mismoTomás Barberán, Francisco ; Selma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos ; García-Villalba, Rocío patente
openAccessCEBAS_AGROCSIC.pdf.jpgDec-2005Nuevas Tendencias de Procesado y Conservación de Alimentos Vegetales de IV GamaGil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana ; Beltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria  artículo
closedAccess11-Jun-2005Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut LettuceBeltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria  ; Marín Fernández, Alicia ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess24-Sep-2010Preventive Oral Treatment with Resveratrol Pro-prodrugs Drastically Reduce Colon Inflammation in RodentsLarrosa, Mar ; Tomé-Carneiro, Joao ; Yáñez-Gascón, María J. ; Alcántara, David ; Selma, María Victoria  ; Beltrán Riquelme, David; García-Conesa, María Teresa ; Urbán, Cristina ; Lucas, Ricardo ; Tomás Barberán, Francisco ; Morales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos artículo
openAccessJun-2003Uso del ozono en la higienización de frutas y hortalizasGil Muñoz, M.ª Isabel; Periago, Paula María; Beltrán Riquelme, Davidartículo