English   español  

Browsing by Author Belaj, Angjelina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
embargoedAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgSep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  Artículo
openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-Apr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Rosa, Raúl de la; Sanz, Carlos  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-Oct-2016Characterization of early vigour in wild olive germplasmLeón, Lorenzo; Díaz-Rueda, P. ; Belaj, Angjelina; Escudier, J.G.; Rosa, Raúl de la; Carrasocsa, C.; Colmenero Flores, José M.  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2012Developing a core collection of olive (Olea europaea L.) based on molecular markers (DArTs, SSRs, SNPs) and agronomic traitsBelaj, Angjelina; Atienza, Sergio G.  ; Martín, Antonio  ; Río Rincón, C. delArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Mar-2012Development of DArT markers in olive (Olea europaea L.) and usefulness in variability studies and genome mappingDomínguez García, María C.; Belaj, Angjelina; Rosa, Raúl de la; Satovic, Zlatko; Heller-Uszynska, K.; Kilian, Andrzej; Martín, Antonio  ; Atienza, Sergio G.  Artículo
openAccessNov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa ; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen ; Sanz, Carlos  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-Mar-2014Identification of QTL for agronomic traits of importance for olive breedingAtienza, Sergio G.  ; Rosa, Raúl de la; León, Lorenzo; Martín, Antonio  ; Belaj, AngjelinaArtículo
openAccessPostprint_2017_Euphytica_213_7.pdf.jpgJan-2017Mapping quantitative trait loci controlling fatty acid composition in oliveHernández, M. Luisa ; Belaj, Angjelina; Sicardo, M. Dolores ; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Martín, Antonio  ; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Atienza, Sergio G.  Artículo
openAccessseparations-05-00024.pdf.jpg16-Apr-2018Natural Variation of Volatile Compounds in Virgin Olive Oil Analyzed by HS-SPME/GC-MS-FIDSanz, Carlos  ; Belaj, Angjelina; Sánchez-Ortiz, Araceli ; Pérez Rubio, Ana Gracia  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2013Use of DArT markers as a means of better management of the diversity of olive cultivarsAtienza, Sergio G.  ; Rosa, Raúl de la; Domínguez García, María C.; Martín, Antonio  ; Kilian, Andrzej; Belaj, AngjelinaArtículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Feb-2018Using Wild Olives in Breeding Programs: Implications on Oil Quality CompositionLeón, Lorenzo; Rosa, Raúl de la; Velasco Varo, Leonardo  ; Belaj, AngjelinaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Sep-2015Variability of olive plant species regarding the key olive oil quality componentsSanz, Carlos  ; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Rosa, Raúl de laComunicación de congreso
openAccessmolecules-22-00141.pdf.jpg14-Jan-2017Volatile Compound Profiling by HS-SPME/GC-MS-FID of a Core Olive Cultivar Collection as a Tool for Aroma Improvement of Virgin Olive OilGarcía-Vico, Lourdes; Belaj, Angjelina; Sánchez-Ortiz, Araceli ; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Sanz, Carlos  Artículo