English   español  

Navegación por Autor Bastida, Sara

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 31  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A non-extractable condensed-tannins fiber reduces thermal oxidation in oils at frying temperatureSánchez-Muniz, F. J.; Botega, D. Z..; Lorenzo, Laura de; Marmesat, Susana ; Bastida, Sara; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, BaltasarArtículo
openAccessA_nori_but_not_a_konbu.pdf.jpg2008A Nori but not a Konbu, dietary supplement decreases the cholesterolaemia, liver fat infiltration and mineral bioavailability in hypercholesterolaemic growing Wistar ratsBocanegra, A.; Nieto, Ana; Bastida, Sara; Benedi, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant activity of Carob fruit extracts in cooked pork meat systems during chilled and frozen storageBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero, R.; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Beneficial effects of chocolate on cardiovascular health | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren ; González-Torres, L.; Bravo, Laura ; Vaquero, M. Pilar  ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessCardioLDL.pdf.jpg2016Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat products vary by initial LDL-cholesterol levelsCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado Pando, Gonzalo ; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccess3-abr-2009Carob Fruit Polyphenols Reduce Tocopherol Loss, Triacylglycerol Polymerization and Oxidation in Heated Sunflower OilZulim Botega, Daniele; Bastida, Sara; Marmesat, Susana ; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oilLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Serrano, A.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characteristics and nutritional and cardiovascular-health properties of seaweedsBocanegra, A.; Bastida, Sara; Benedi, J.; Ródenas, S.; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés ; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, C. ; Bravo, Laura ; Larrea, M. Teresa; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Cyclic fatty acid monomer formation in domestic frying of frozen foods in sunflower oil and high oleic acid sunflower oil without oil replenishmentRomero, A. ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Cyclic fatty acids in sunflower oils during frying of frozen foods with oil replenishmentRomero, Antonio ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Do not use the Friedewald formula to calculate LDL-cholesterol in hypercholesterolaemic ratsSánchez-Muniz, F. J.; Bastida, SaraArtículo
openAccessEfectosBeneficiosos.pdf.jpg2011Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren ; González-Torres, L.; Bravo, Laura ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessEffects of hydroxytyrosol-enriched.pdf.jpg2011Effect of hidroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factorsVázquez-Velasco, M.; Díaz, L. E. ; Lucas, Ricardo ; Gómez Martínez, Sonia ; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of long frozen storage on the formation of triglyceride alteration compounds of pan-fried functional restructured beef steaksLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Zulim Botega, Daniele; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessEffect of heat treatment and dough formulation.pdf.jpg2011Effects of hydroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factorsVázquez-Velasco, M.; Díaz, L. E. ; Lucas, Ricardo ; Gómez Martínez, Sonia ; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular riskCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado Pando, Gonzalo ; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, JuanaArtículo
openAccessGrasa_Aceites_2017_V68_e223.pdf.jpg2017Frying performance of two virgin oils from Cornicabra olives with different ripeness indicesOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Jiménez, M. A.; Holgado, Francisca  ; Bastida, Sara; Velasco, Joaquín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of Picual olive ripening on virgin olive oil alteration and stability during potato fryingOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Pérez Jiménez, M. A.; Sastre, B.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo