English   español  

Navegación por Autor Balda, Pedro

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 33  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessmod vers.aut pend.pdf.jpgnov-2012Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV)Baluja, Javier CSIC; Diago, Maria P. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Zorer, Roberto; Meggio, Franco; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Tardáguila, Javier CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Caracterización ampelográfica y genética e identificación de diferentes variedades de vid conocidas como "Maturana" en la DOCa. RiojaMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2013Caracterización vitícola y enológica de cuatro variedades minoritarias conocidas como Tempranillo en la D.O.Ca. RiojaBalda, Pedro CSIC; Sancha, Juan Carlos; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Characterization and Identification of Minority Red Grape Varieties Recovered in Rioja (Spain)Balda, Pedro CSIC; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Sancha, Juan Carlos; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
openAccessberry_ripening_Martinez.pdf.jpg2013Delaying berry ripening through manipulating leaf area to fruit ratioMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-nov-2016Direct and indirect effects of three virus infections on yield and berry composition in grapevine (Vitis vinifera L.) cv. ‘Tempranillo’Martínez, Lidia; Miranda, Carlos CSIC; Royo, José Bernardo; Urrestarazu, Jorge; Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Gonzaga Santesteban, Luisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2017Does full exposure of clusters have any negative effects on tempranillo (Vitis vinifera L.) grape quality in La Rioja, Spain? The use of severe cluster-zone leaf removal after berry setZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Efectos de la temperatura sobre el desacoplamiento entre antocianos y azúcares de la variedad Garnacha en la DOCa RiojaGarcía Martín, Jesús CSIC; Zheng, W.; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Efectos del recorte severo de los pámpanos sobre el retraso y características de la maduración de la uvaZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-nov-2017Effects of late winter pruning at different phenological stages on vine yield components and berry composition in la Rioja, north-central SpainZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-feb-2017Effects of severe trimming after fruit set on the ripening process and the quality of grapesZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
openAccessARTICULOS295288[1].pdf.jpg2010Evaluation of the vineyard water status (Vitis vinifera L. CV. Tempranillo) from the developmental stage of the shoot tipsMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Oliveira, Manuelartículo
openAccess13-dic-2019Forcing vine regrowth to delay ripening and its association to changes in the hormonal balancePou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Albacete, A.; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo
openAccessgrape_varieties_Martinez.pdf.jpg2012Genetic and ampelographic identification of different grape varieties known as 'Tempranillo' in Rioja (Spain)Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-sep-2014Identificación y caracterización completa (ampelográfica, genética, agronómica, enológica, polifenólica, aminoacídica, aromática y sensorial) de variedades tintas minoritarias de la D.O. CA. RiojaBalda, Pedro CSICtesis doctoral
openAccesslcalamy,+7199-Pou_VF.pdf.jpg27-feb-2023Influence of non-irrigation and seasonality on wine colour, phenolic composition and sensory quality of a grapevine (Vitis vinifera cv. callet) in a mediterranean climatePou, Alicia CSIC ORCID; Balda, Pedro CSIC; Cifre, Josep; Ochogavia, Joan Manuel; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Llompart, Miquel; Bota, Josefina; Martínez-Lapuente, Leticiaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016La poda mínima como herramienta para retrasar la maduración y mejorar la composición de la uva en condiciones de temperaturas elevadasZheng, W.; García Martín, Jesús CSIC; Balda, Pedro CSIC; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesssugars_ratio_Martinez.pdf.jpg2014Leaf area reduction by trimming, a growing technique to restore the anthocyanins: Sugars ratio decoupled by the warming climateMartínez de Toda, F. CSIC ORCID; Sancha, Juan Carlos; Zheng, W.; Balda, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y BatistaBalda, Pedro CSIC; Bota, Josefina; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID ; Montero, R.; Mena, A.; García, E.; Sancha, Juan Carlos; Medrano Gil, Hipólito CSIC ORCID; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Nuevas técnicas vitícolas para reducir el grado alcohólico de los vinos de calidad.Martínez de Toda, F. CSIC ORCID; Balda, Pedro CSICartículo