DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Artés Calero, Francisco

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2001Caracterización agronómica y atributos de calidad de dieciséis variedades de tomate procesado en frescoArtés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Giménez, J.Artículo
8-Aug-2007Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storagePérez-Pastor, A.; Ruiz Sánchez, Mª Carmen; Martínez López, Juan Antonio; Nortes, P. A.; Artés Calero, Francisco; Domingo Miguel, RafaelArtículo
12-Feb-2007Enriched ozone atmosphere enhances bioactive phenolics in seedless table grapes after prolonged shelf lifeArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
4-Jan-2006Modified atmosphere packaging preserves quality of SO2-free ‘Superior seedless’ table grapesArtés-Hernández, Francisco; Tomás Barberán, Francisco; Artés Calero, FranciscoArtículo
16-Mar-1998Procedimiento para la conservación de semillas de granada en frescoArtés Calero, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Martínez López, Juan AntonioPatente
Dec-2001Procesado en fresco del melón "amarillo" y evolución de su calidad sensorialAguayo, Encarnación; Artés Calero, FranciscoArtículo
2001Procesado en fresco y conservación en atmósfera modificada de dieciséis variedades de tomateEscalona, Victor Hugo; Artés Calero, Francisco; Aguayo, EncarnaciónArtículo
30-Jul-2003Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatmentsArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, FranciscoArtículo

Showing results 1 to 8 of 8