Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2001 | Caracterización agronómica y atributos de calidad de dieciséis variedades de tomate procesado en fresco | Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Giménez, J. | artículo |
closedAccess | | 8-ago-2007 | Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storage | Pérez-Pastor, A.; Ruiz Sánchez, M. Carmen CSIC ORCID; Martínez López, Juan Antonio; Nortes, Pedro Antonio CSIC ORCID; Artés Calero, Francisco; Domingo Miguel, Rafael | artículo |
openAccess | | 2002 | Effect of Superatmospheric Oxygen Packaging on Sensorial Quality, Spoilage, and Listeria monocytogenes and Aeromonas caviae Growth in Fresh Processed Mixed Salads | Allende, Ana CSIC ORCID ; Artés Calero, Francisco | artículo |
closedAccess | | 12-feb-2007 | Enriched ozone atmosphere enhances bioactive phenolics in seedless table grapes after prolonged shelf life | Artés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-ene-2006 | Modified atmosphere packaging preserves quality of SO2-free ‘Superior seedless’ table grapes | Artés-Hernández, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Artés Calero, Francisco | artículo |
openAccess | | 16-mar-1998 | Procedimiento para la conservación de semillas de granada en fresco | Artés Calero, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Martínez López, Juan Antonio | patente |
openAccess | | dic-2001 | Procesado en fresco del melón "amarillo" y evolución de su calidad sensorial | Aguayo, Encarnación; Artés Calero, Francisco | artículo |
openAccess | | 2001 | Procesado en fresco y conservación en atmósfera modificada de dieciséis variedades de tomate | Escalona, Victor Hugo; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación | artículo |
closedAccess | | 30-jul-2003 | Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatments | Artés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2003 | UV-C radiation as a novel technique for keeping quality of fresh processed ‘Lollo Rosso’ lettuce | Allende, Ana CSIC ORCID ; Artés Calero, Francisco | artículo |