English   español  

Navegación por Autor Artés Calero, Francisco

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2001Caracterización agronómica y atributos de calidad de dieciséis variedades de tomate procesado en frescoArtés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Giménez, J.artículo
closedAccess8-ago-2007Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storagePérez-Pastor, A.; Ruiz Sánchez, M. Carmen CSIC ORCID; Martínez López, Juan Antonio; Nortes, Pedro Antonio CSIC ORCID; Artés Calero, Francisco; Domingo Miguel, Rafaelartículo
openAccessARTICULOS297436[1].pdf.jpg2002Effect of Superatmospheric Oxygen Packaging on Sensorial Quality, Spoilage, and Listeria monocytogenes and Aeromonas caviae Growth in Fresh Processed Mixed SaladsAllende, Ana CSIC ORCID ; Artés Calero, Franciscoartículo
closedAccess12-feb-2007Enriched ozone atmosphere enhances bioactive phenolics in seedless table grapes after prolonged shelf lifeArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess4-ene-2006Modified atmosphere packaging preserves quality of SO2-free ‘Superior seedless’ table grapesArtés-Hernández, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Artés Calero, Franciscoartículo
openAccess2102330_B1.pdf.jpg16-mar-1998Procedimiento para la conservación de semillas de granada en frescoArtés Calero, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Martínez López, Juan Antoniopatente
openAccess328-1-2001.pdf.jpgdic-2001Procesado en fresco del melón "amarillo" y evolución de su calidad sensorialAguayo, Encarnación; Artés Calero, Franciscoartículo
openAccess2001Procesado en fresco y conservación en atmósfera modificada de dieciséis variedades de tomateEscalona, Victor Hugo; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnaciónartículo
closedAccess30-jul-2003Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatmentsArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2003UV-C radiation as a novel technique for keeping quality of fresh processed ‘Lollo Rosso’ lettuceAllende, Ana CSIC ORCID ; Artés Calero, Franciscoartículo