English   español  

Browsing by Author Andrés, Sonia

Showing results 1 to 20 of 100  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Artículo
openAccessAndrés, S._ et al. Pastos 2008 (Cordoba).pdf.jpg2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia ; García Navarro, Ricardo ; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen ; Calleja, Alfredo Comunicación de congreso
openAccessMEC1 and RAD53.pdf.jpg2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra; Andrés, Sonia ; Bueno, AvelinoArtículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Benavides, Julio ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 1 343.pdf.jpg2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia ; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador ; López, Secundino Comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Comunicación de congreso
openAccessTesis.pdf.jpg2006Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria Tesis
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Lavín, Paz ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria ; Roehe, R.; Lavín, Paz ; Batten, G.; Andrés, Sonia Artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Comunicación de congreso
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; González, Jesús Salvador ; Arceo, Y.; Bazan, Y.; Álvarez, Y.; López, Secundino Artículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara ; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Artículo
openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia ; Mateo, J.Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibilityOpsi, F.; Tassone, S.; Fortina, R.; Andrés, Sonia ; López, Secundino Artículo
openAccessReg. 2 Blanco, C. SEOC 2011.pdf.jpg2011Efecto de diferentes proporciones de paja en el gránulo de pienso para corderos en cebo sobre la ingestión y el rendimiento productivoBlanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia ; Prieto, Nuria ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 2 775.pdf.jpg2009Efecto de la adición de aceites vegetales al sustrato de fermentación sobre las comunidades de bacterias ruminales en cultivos continuos (Rusitec)Vargas, J. E.; Andrés, Sonia ; Yáñez Ruiz, David R.; López, Secundino Comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Morán, L. 685-687 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia Comunicación de congreso