English   español  

Browsing by Author Andrés, Sonia

Showing results 1 to 20 of 93  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.; Lavín, PazArtículo
openAccessAndrés, S._ et al. Pastos 2008 (Cordoba).pdf.jpg2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia; García Navarro, Ricardo; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen; Calleja, AlfredoComunicación de congreso
openAccessMEC1 and RAD53.pdf.jpg2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra; Andrés, Sonia; Bueno, AvelinoArtículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Benavides, Julio; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco JavierArtículo
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 1 343.pdf.jpg2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador; López, SecundinoComunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.; Lavín, PazComunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria; Andrés, Sonia; Lavín, Paz; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.Comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria; Roehe, R.; Lavín, Paz; Batten, G.; Andrés, SoniaArtículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, SoniaComunicación de congreso
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco JavierComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D.M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; González, Jesús Salvador; Arceo, Y.; Bazan, Y.; Álvarez, Y.; López, SecundinoArtículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara; Rodriguez-Calleja, J. M.; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, SoniaArtículo
openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Andrés, Sonia; López, Secundino; Giráldez, Francisco JavierArtículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia; Mateo, J.Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.; Lavín, PazArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibilityOpsi, F.; Tassone, S.; Fortina, R.; Andrés, Sonia; López, SecundinoArtículo
openAccessReg. 2 Blanco, C. SEOC 2011.pdf.jpg2011Efecto de diferentes proporciones de paja en el gránulo de pienso para corderos en cebo sobre la ingestión y el rendimiento productivoBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Andrés, Sonia; Prieto, Nuria; López, Secundino; Giráldez, Francisco JavierComunicación de congreso
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 2 775.pdf.jpg2009Efecto de la adición de aceites vegetales al sustrato de fermentación sobre las comunidades de bacterias ruminales en cultivos continuos (Rusitec)Vargas, J. E.; Andrés, Sonia; Yáñez Ruiz, David R.; López, SecundinoComunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Morán, L. 685-687 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Andrés, SoniaComunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Giráldez, F.J. 682-684 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Andrés, SoniaComunicación de congreso