English   español  

Browsing by Author Andrés, Sonia

Showing results 1 to 20 of 98  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Artículo
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessAndrés, S._ et al. Pastos 2008 (Cordoba).pdf.jpg2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia ; García Navarro, Ricardo ; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen ; Calleja, Alfredo Comunicación de congreso
openAccessMEC1 and RAD53.pdf.jpg2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra; Andrés, Sonia ; Bueno, AvelinoArtículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Benavides, Julio ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 1 343.pdf.jpg2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia ; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador ; López, Secundino Comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Lavín, Paz ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria ; Roehe, R.; Lavín, Paz ; Batten, G.; Andrés, Sonia Artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D. M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; González, Jesús Salvador ; Arceo, Y.; Bazan, Y.; Álvarez, Y.; López, Secundino Artículo
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara ; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Artículo
openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia ; Mateo, J.Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibilityOpsi, F.; Tassone, S.; Fortina, R.; Andrés, Sonia ; López, Secundino Artículo
openAccessReg. 2 Blanco, C. SEOC 2011.pdf.jpg2011Efecto de diferentes proporciones de paja en el gránulo de pienso para corderos en cebo sobre la ingestión y el rendimiento productivoBlanco, Carolina ; Bodas, Raúl ; Andrés, Sonia ; Prieto, Nuria ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessXIII JORNADAS AIDA Tomo 2 775.pdf.jpg2009Efecto de la adición de aceites vegetales al sustrato de fermentación sobre las comunidades de bacterias ruminales en cultivos continuos (Rusitec)Vargas, J. E.; Andrés, Sonia ; Yáñez Ruiz, David R.; López, Secundino Comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Giráldez, F.J. 682-684 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia Comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Morán, L. 685-687 (2013).pdf.jpgMay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Mateo, J.; Blanco, Carolina ; Soto, S.; Andrés, Sonia Comunicación de congreso