English   español  

Browsing by Author Andrés, Sonia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 91  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.; Lavín, Paz
openAccess2008¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?Andrés, Sonia; García Navarro, Ricardo; Paniagua, M. A.; Valdés, Carmen; Calleja, Alfredo
openAccess2013Analysis of the tolerance to DNA alkylating damage in MEC1 and RAD53 checkpoint mutants of Saccharomyces cerevisiaeGallego-Sánchez, Alfonso; Ufano, Sandra; Andrés, Sonia; Bueno, Avelino; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Ministerio de Educación (España)
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Benavides, Julio; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2009Aplicación de la tecnología NIR para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de TúnezOpsi, F.; Ammar, H.; Andrés, Sonia; Kammoun, M.; González, Jesús Salvador; López, Secundino
openAccessMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.; Lavín, Paz
openAccess2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria; Andrés, Sonia; Lavín, Paz; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.
closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria; Roehe, R.; Lavín, Paz; Batten, G.; Andrés, Sonia
openAccess2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia
openAccess2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco Javier
closedAccess2014Caracterización bromatológica de seis especies forrajeras en el Valle del Cauto, CubaVerdecia, D.M.; Herrera, H.; Ramírez, J. L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; González, Jesús Salvador; Arceo, Y.; Bazan, Y., et al
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara; Rodriguez-Calleja, J. M.; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia
openAccessFeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Andrés, Sonia; López, Secundino; Giráldez, Francisco Javier
closedAccess2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia; Mateo, J.
closedAccess2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Mantecón, Ángel R.; Lavín, Paz
closedAccess2011Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibilityOpsi, F.; Tassone, S.; Fortina, R.; Andrés, Sonia; López, Secundino
openAccess2011Efecto de diferentes proporciones de paja en el gránulo de pienso para corderos en cebo sobre la ingestión y el rendimiento productivoBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Andrés, Sonia; Prieto, Nuria; López, Secundino; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2009Efecto de la adición de aceites vegetales al sustrato de fermentación sobre las comunidades de bacterias ruminales en cultivos continuos (Rusitec)Vargas, J. E.; Andrés, Sonia; Yáñez Ruiz, David R.; López, Secundino
openAccessMay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Andrés, Sonia
openAccessMay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Andrés, Sonia