DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Alique, Rafael

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Apr-2012A new exact numerical series for the determination of the Biot number: Application for the inverse estimation of the surface heat transfer coefficient in food processingCuesta Benito, Francisco J.; Lamúa Soldevilla, Manuel; Alique, RafaelArtículo
2012Cambios fisiológicos y estructurales de cerezas recolectadas sin pediceloAlonso, Jesús; Alique, RafaelCapítulo de libro
2012Caracterización fisiológica postcosecha de aceituna de mesa. Sensibilidad al pardeamiento (molestado)Alique, Rafael; Ancos, Begoña de; Alonso, JesúsCapítulo de libro
1994Changes in sugars and organic acids in cherimoya (Annona cherimola Mill.) fruit under controlled-atmosphere storageAlique, Rafael; Oliveira, G.S.Artículo
1988Conservación frigorífica de plátano canario (Musa cavendishii, var. enana) en atmósferas de muy bajo nivel de etilenoPlaza, José L., de la; Alique, Rafael; Merodio, Carmen; Canet, Wenceslao; Calvo, M. L.Artículo
1982Dynamic Controlled Atmosphere for apple storageAlique, Rafael; Plaza, José L., de laComunicación de congreso
2005Effect of heat and cold treatments on respiratory metabolism and shelf-life of sweet cherry, type picota cv >Ambrunés>Alique, Rafael; Zamorano, J.; Martinez, M. A.; Alonso, JesúsArtículo
1998Effects of Oxygen Levels on Pigment Concentrations in Cold-Stored Green Beans (Phaseolus vulgaris L. Cv. Perona)Cano, M. Pilar; Monreal, M; Ancos, Begoña de; Alique, RafaelArtículo
1998Enzymatic activities related to cherimoya fruit softening and sugar metabolism during short-term controlled-atmosphere treatmentsSánchez, J.A.; Zamorano, J.; Hernández, T.; Alique, RafaelArtículo
Oct-1977Essai de conservation hypobarique du raisin de table variétés "Ohanes" et "Napoleón"Plaza, José L., de la; Alique, RafaelComunicación de congreso
2004Influence of edible coating on shelf life and quality of >picota> sweet cherriesAlonso, Jesús; Alique, RafaelArtículo
1999Mechanical parameters to assess quality changes in cherimoya fruitZamorano, José Pablo; Alique, Rafael; Canet, WenceslaoArtículo
2006Melanosis inhibition and 4-hexylresorcinol residual levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) following various treatmentsMontero García, Pilar; Martínez Alvarez, Oscar; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael; Gómez Guillén, M. C.Artículo
2003Purification and characterisation of carrot (Daucus carota L) pectinesteraseAlonso, Jesús; Canet, Wenceslao; Howell, Nazlin; Alique, RafaelArtículo
2010Quality and shelf-life improvement of freh fig treated by Ethylene absorber and ozone at the chilled statePlaza, José L., de la; Alique, RafaelComunicación de congreso

Showing results 1 to 15 of 15