English   español  

Navegación por Autor Alemán, Ailén

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 33  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016A Novel Functional Wrapping Design by Complexation of ε-Polylysine with Liposomes Entrapping Bioactive PeptidesAlemán, Ailén ; Mastrogiacomo, I.; López Caballero, M. E. ; Ferrari-Fernández, Begoña; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Anti-Inflammatory, antioxidant, and antimicrobial effects of underutilized fish protein hydrolysateDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; Baccan, G. C.; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Prentice, CarlosArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materialsArancibia, Mirari ; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessunderutilfish.pdf.jpg2017Antimicrobial efficacy of protein hydrolysate from underutilized fishDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Prentice, CarlosComunicación de congreso
closedAccess2011Antioxidant activity of several marine skin gelatinsAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Alemán, Ailén ; López de Lacey, Antonio ; Giménez, B.; Montero García, Pilar Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant and functional properties of gelatin hydrolysates obtained from skin of sole and squidGiménez, B.; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films induced by the addition of oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín ; Bravo, Laura ; Gómez Guillén, M. C. ; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar Artículo
openAccesswefta17 liposohake.pdf.jpg2017Behavior of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel; Montero García, Pilar ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Behaviour of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactividad de péptidos obtenidos a partir de hidrólisis enzimática de túnica de calamar gigante.Pérez-Santín, E.; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comparative study between film and coating packaging based on shrimp concentrate obtained from marine industrial waste for fish sausage preservationAlemán, Ailén ; González, F.; Arancibia, Mirari ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Comportamiento de liposomas smetidos a diversos tratamientos tecnológicos en las propiedades gelificantes del músculo de merluzaMarín, Daniel; Montero García, Pilar ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. Póster
openAccessContribution of Leu.pdf.jpg2011Contribution of Leu and Hyp residues to antioxidant and ACE-inhibitory activities of peptide sequences isolated from squid gelatin hydrolysateAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Pérez-Santín, E.; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Development of active biocomposites using a shrimp cooking effluentAlemán, Ailén ; González, F.; Arancibia, Mirari ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Development of active films of chitosan isolated by mild extraction with added protein concentrate from shrimp wasteArancibia, Mirari ; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
openAccesseffectglycerol.pdf.jpg2017Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerolTaladrid, D.; Marín, Daniel; Alemán, Ailén ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effects of agar films incorporated with fish protein hydrolysate or clove essential oil on flounder (Paralichthys orbignyanus) fillets shelf-lifeDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; Romani, Viviane Patrícia; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Prentice, CarlosArtículo
openAccessLiposomes-freeze.pdf.jpg2018Encapsulation of food waste compounds in soy phosphatidylcholine liposomes: Effect of freeze-drying, storage stability and functional aptitudeMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic hydrolysis of fish gelatin under high pressure treatmentAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo