English   español  

Browsing by Author Alemán, Ailén

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 47  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessLiposomes-polylysine.pdf.jpg2016A novel functional wrapping design by complexation of ε-polylysine with liposomes entrapping bioactive peptidesAlemán, Ailén CSIC ORCID; Mastrogiacomo, Ireta; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Ferrari-Fernández, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessDaRochaAnti-flammatory.pdf.jpg2018Anti-Inflammatory, antioxidant, and antimicrobial effects of underutilized fish protein hydrolysateDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Baccan, G. C.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlosartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materialsArancibia, Mirari CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessunderutilfish.pdf.jpg2017Antimicrobial efficacy of protein hydrolysate from underutilized fishDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Prentice, Carloscomunicación de congreso
closedAccess2011Antioxidant activity of several marine skin gelatinsAlemán, Ailén CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant and functional properties of gelatin hydrolysates obtained from skin of sole and squidGiménez, B.; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films induced by the addition of oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessapplicatindustry.pdf.jpg2019Applications of nanomaterials in the meat and seafood processing industryMontero García, Pilar CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccesswefta17 liposohake.pdf.jpg2017Behavior of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Behaviour of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessbioabsoja.pdf.jpg2019Bioaccesibilidad y absorción intestinal in vitro de un extracto acuoso de hinojo marino (Crithmum maritimum) encapsulado en liposomas de fosfatidilcolina de sojaAlemán, Ailén CSIC ORCID; Marín, Daniel; Fernández de Palencia, Pilar; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessbioaccsalmon.pdf.jpg2019Bioaccessibility and antimicrobial properties of a shrimp demineralization extract blended with chitosan as wrapping material in ready-to-eat raw salmonGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Baccan, G. C.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessbioactivemethod.pdf.jpg2019Bioactive hydrolysate from alginate extraction by-product of Laminaria digitata. Encapsulation in liposomes and stabilization methodsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez García, Alba; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Guisado, Mª Jesús; Fernández de Palencia, Pilar; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactividad de péptidos obtenidos a partir de hidrólisis enzimática de túnica de calamar gigante.Pérez-Santín, E.; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessLima-encapsulation.pdf.jpg2019Biological activity of hydrolysates from industrial by-products encapsulated in chitosan nanoparticlesLima, K.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Fernández de Palencia, Pilar; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Prentice, Carlos; Montero García, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscarboxyhydro.pdf.jpg2019Carboxymethyl cellulose films containing nanoliposomes loaded with an angiotensin-converting enzyme inhibitory collagen hydrolysateMarín, Daniel; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessfiilm-caseinate-liposome.pdf.jpg2019Changes in structural integrity of sodium caseinate films by the addition of nanoliposomes encapsulating an active shrimp peptide fractionMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Mosquera, Mauricio CSIC ORCID; Marín, Daniel; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesscoatingpackag.pdf.jpg2016Comparative study between film and coating packaging based on shrimp concentrate obtained from marine industrial waste for fish sausage preservationAlemán, Ailén CSIC ORCID; González, Federico; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Comportamiento de liposomas smetidos a diversos tratamientos tecnológicos en las propiedades gelificantes del músculo de merluzaMarín, Daniel; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso