English   español  

Browsing by Author Aldai, Noelia

Showing results 1 to 20 of 22  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgFeb-2012Association analyses of single nucleotide polymorphisms in bovine stearoyl-CoA desaturase and fatty acid synthase genes with fatty acid composition in commercial cross-bred beef steersLi, C.; Aldai, Noelia ; Vinsky, M.; Dugan, M. E. R.; McAllister, T. A.Artículo
openAccessALDAI, N_Breed effect.pdf.jpg2012Breed effect on quality veal production in mountain areas: emphasis on meat fatty acid compositionAldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R. Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Breed effect on trans-18:1, conjugated linoleic acid and polyunsaturated fatty acid profile of veal meat produced in mountain areas of northern spainAldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R. Póster
openAccess9-Nov-2015Caracterización de la carne de caballo comercializada en el Norte de España: composición química y perfil de ácidos grasosBelaunzarán, X.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Póster
openAccessAldai, N. et al_ AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015Caracterización de la carne de caballo: composición química y perfil de ácidos grasosBelaunzaran, X.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Aldai, Noelia Comunicación de congreso
closedAccess23-Aug-2015Characterization of retail horse-meat in Northern Spain: Chemical composition and fatty acid profileBelaunzarán, X.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Comunicación de congreso
openAccessMantecon, A.R. et al._AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015Efecto del genotipo en la calidad nutricional de la carne de terneros producidos en el Valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Jaroso, R.; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJun-2013Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambsMorán, Lara ; Giráldez, Francisco Javier ; Panseri, S.; Aldai, Noelia ; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia Artículo
openAccessJun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia ; Morán, Lara ; Aldai, Noelia ; Tejido, María L. ; Prieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
closedAccess2012Evaluating the in vitro metabolism of docosahexaenoic acid in sheep rumen fluidAldai, Noelia ; Hervás, Gonzalo ; Belenguer, Álvaro ; Frutos, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Horse-meat for human consumption - Current research and future opportunitiesBelaunzaran, X.; Bessa, Rui J. B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Artículo
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Osoro, KoldoArtículo
openAccessAIDA 2013 Mantecon 742-744 (2013).pdf.jpgMay-2013Perfil de ácidos grasos de la grasa subcutánea en terneros Limusín y Tudanca x Charolés producidos en el Valle del Nansa (Cantabria).Aldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Jaroso, R.; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Perfil de ácidos grasos totales de la carne de ternera producida en el valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-Sep-2014Products of docosahexaenoic acid (DHA) metabolism by mixed ruminal microorganisms from sheepAldai, Noelia ; Delmonte, P.; Alves, S. P.; Fardin-Kia, A. R.; Kramer, J. K. G.; Mantecón, Ángel R. ; Bessa, R. J. B.Comunicación de congreso
closedAccess2012Red blood cell trans-18:1 isomeric profile correlates with subcutaneous fat and muscle profiles in beef cattleAldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.; Rolland, D. C.; Aalhus, J. L.Artículo
openAccessAIDA 2013 Mantecon 745-747 (2013).pdf.jpgMay-2013Rendimiento comercial de terneros producidos de razas Tudanca, Limusín, Asturiana de la Montaña y cruce de Tudanca por CharolésLavín, Paz ; Jaroso, R.; Aldai, Noelia ; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccess2011Review: Trans-forming beef to provide healthier fatty acid profilesDugan, M. E. R.; Aldai, Noelia ; Aalhus, J. L.; Rolland, D. C.; Kramer, J. K. G.Artículo
openAccessAldai, N. Spanish Journal of Agricultural Research (2010).pdf.jpg2010Short communication: Fatty acid composition of lamb fat depots as an origin discriminator | Comunicación corta. Composición de ácidos grasos de los depósitos grasos de cordero como discriminado del origenJuárez, Manuela; Horcada, A.; Alcalde, M. Jesús; Aldai, Noelia ; Polvillo, O.; Valera, M.; Molina, A.Artículo
closedAccess2011Short communication: Rapid separation of cis9, trans 11- and trans7, cis9-18:2 (CLA) isomers from ruminant tissue using a 30 m SLB-IL 111 ionic columnTurner, T.; Rolland, D. C.; Aldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.Artículo