English
español
Navegación por Autor Aguado, P.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
closedAccess | 1996 | Conjugated polyamine levels and putrescine synthesis in cherimoya fruit during storage at different temperatures | Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Aguado, P.; Reguera, Rosa M.; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo | |
openAccess | 1996 | Efecto de las bajas temperaturas de conservación sobre metabolismo de putrescina en chirimoya | Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Aguado, P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso | |
closedAccess | 1999 | Regulation of ethylene and polyamine synthesis by elevated carbon dioxide in cherimoya fruit stored at ripening and chilling temperatures | Muñoz, M. T.; Aguado, P.; Ortega, N.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |