English
español
Navegación por Autor Abad García, Celia
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
openAccess | 2020 | Carbohydrate fraction characterisation of functional yogurts containing pectin and pectic oligosaccharides through convolutional networks | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Abad García, Celia; Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo | |
closedAccess | 2018 | Elaboración de yogures con pectina y oligosacáridos pécticos como ingredientes funcionales | Abad García, Celia | proyecto fin de carrera | |
closedAccess | 2018 | Elaboration of functional yogurts supplemented with pectin and pectic oligosaccharides | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Abad García, Celia; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |