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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2011 | Montia fontana L. (Portulacaceae), an interesting wild vegetable traditionally consumed in the Iberian Peninsula | Tardío, Javier; Molina, María; Aceituno-Mata, Laura; Pardo de Santayana, Manuel CSIC ORCID; Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Fernández-Ruiz, Virginia; Morales, P.; García, P.; Cámara, M.; Sánchez-Mata, María de Cortes | artículo |
openAccess | | 2006 | Plants in the Works of Cervantes | Pardo de Santayana, Manuel CSIC ORCID; Tardío, Javier; Heinrich, Michael; Touwaide, Alain; Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Seeds of change: reversing the erosion of traditional agroecological knowledge through a citizen science school program in Catalonia, Spain | Benyei, Petra CSIC ORCID ; Aceituno-Mata, Laura; Calvet-Mir, Laura; Tardío, Javier; Pardo de Santayana, Manuel CSIC ORCID; García del Amo, D.; Rivera-Ferre, Marta G. ; Molina-Simón, María; Gras, Airy CSIC ORCID ; Perdomo Molina, Antonio; Guadilla Sáez, Sara; Reyes-García, Victoria | artículo |
openAccess | | ago-2020 | Simple Sequence Repeat Characterisation of Traditional Apple Cultivars (Malus domestica Borkh.) Grown in the Region of Madrid (Central Spain) | Arnal, Alberto; Gogorcena Aoiz, Yolanda CSIC ORCID ; Tardío, Javier; Roldán-Ruiz, Isabel; Lázaro, Almudena | artículo |
openAccess | | 2005 | The gathering and consumption of wild edible plants in the Campoo (Cantabria, Spain) | Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Pardo de Santayana, Manuel CSIC ORCID; Tardío, Javier | artículo |
openAccess | | 2006 | The perception of plants in the complete works of Cervantes, particularly “Don Quijote” | Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Pardo de Santayana, Manuel CSIC ORCID; Tardío, Javier | comunicación de congreso |
openAccess | | 2006 | The use of plant-based brooms in the province of Madrid (Spain) | Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Aceituno-Mata, Laura; Tardío, Javier | artículo |
openAccess | | 7-jun-2007 | Traditional knowledge of wild edible plants used in the northwest of the Iberian Peninsula (Spain and Portugal): a comparative study | Pardo de Santayana, Manuel CSIC ORCID; Tardío, Javier; Blanco, Emilio; Carvalho, Ana María; Lastra, Juan José; San Miguel, Elia CSIC; Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Wild Arbutus unedo L. and Rubus ulmifolius Schott fruits are underutilized sources of valuable bioactive compounds with antioxidant capacity | Ruiz-Rodríguez, B. M.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Mata, María de Cortes; Fernández-Ruiz, Virginia; Cámara, Montaña; Tardío, Javier | artículo |
openAccess | | 2014 | Wild blackthorn (Prunus spinosa L.) and hawthorn (Crataegus monogyna Jacq.) fruits as valuable sources of antioxidants | Les fruits du prunellier sauvage (Prunus spinosa L.) et delâaubãpine (Crataegus monogyna Jacq.) sont de prãcieuses sourcesdâantioxydants | Ruiz-Rodríguez, B. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Sánchez-Mata, María de Cortes; Tardío, Javier | artículo |
openAccess | | 2005 | Wild food plants traditionallly used in the province of Madrid, Central Spain. | Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Tardío, Javier; Pascual, Higinio | artículo |