English   español  

Navegación por Autor Tamame, Mercedes

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 29 de 29 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Identification of GCD14 and GCD15, novel genes required for translational repression of GCN4 mRNA in Saccharomyces cerevisiaeCuesta, Rafael; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Isolation and characterization of yeast from artisan sourdoughs for innovative baking processEspinosa, María CSIC; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNpóster de congreso
openAccessLactic acid bacteria isolated from fermented doughs in Spain produce dextrans and riboflavin.pdf.jpg2021Lactic acid bacteria isolated from fermented doughs in Spain produce dextrans and riboflavinLlamas-Arriba, Maria Goretti; Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador Lera, Lorena; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessMolecular-genetic.pdf.jpg2012Molecular-genetic analysis of the structural determinants and primary functions of eukaryotic ribosomal proteins L16 y L19 in Saccharomyces cerevisiaeJiménez López, Ana CSIC; Gil-Hernández, Álvaro; Giraldo, R. CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-sep-2019Nuevas levaduras e híbridos para la innovación enológicaGarcía, Isabel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Esteban, Rosa CSIC ORCID ; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNcomunicación de congreso
openAccessNuevas levaduras para nuevos panes.pdf.jpg2014Nuevas levaduras para nuevos panesChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Espinosa, María CSIC; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Obtención de productos de panificación innovadores mediante el desarrollo de nuevas levaduras panaderasChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Jiménez López, Ana CSIC; Calderón, Julia CSIC; Celador, Lorena; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Rivas González, Raúl; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Ribosomal protein L33 is required for ribosome biogenesis, subunit joining, and repression of GCN4 translationMartín-Marcos, Pilar CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
openAccessmicroorganisms-11-01235.pdf.jpg8-may-2023Screening and Characterization of the Diversity of Food Microorganisms and Their MetabolitesRocha, João Miguel; Kovacevik, Biljana; Kostadinovik Velickovska, Sanja; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Teixeira, José Antonioeditorial
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Staircase electrophoresis profiles of stable low-molecular-weight RNA--a new technique for yeast fingerprintingVelázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Calvo, Olga CSIC ORCID; Cervantes, Emilio CSIC ORCID ; Mateos, Pedro F. CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Martínez Molina, Eustoquio CSIC ORCIDartículo
openAccessRibosomal Subunit.PDF.jpg2015Studies on the coordination of ribosomal protein assembly events involved in processing and stabilization of yeast early large ribosomal subunit precursorsOhmayer, Uli; Gil-Hernández, Álvaro; Sauert, Martina; Martín-Marcos, Pilar CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Tschochner, Herbert; Griesenbeck, Joachim; Milkereit, Philippartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998The essential Gcd10p-Gcd14p nuclear complex 15 required for 1-methyladenosine modification and maturation of initiator methionyl-tRNAAnderson, James; Cuesta, Rafael; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-dic-2022Una nueva estrategia de selección de mutantes de Weisella cibaria sobreproductores de riboflavina con utilidad potencial en la industria alimentariaDiez-Ozaeta, Iñaki CSIC; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Hernández Alcánta, Annel; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Russo, Pasquale; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresapóster de congreso
openAccessfnut_Hernández-Alcántara_2022.pdf.jpg4-oct-2022Weissella cibaria riboflavin-overproducing and dextran-producing strains useful for the development of functional breadHernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Russo, Pasquale; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Spano, Giuseppe; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessWide_mutational_analysis_to_ascertain.pdf.jpg22-ago-2022Wide mutational analysis to ascertain the functional roles of eL33 in ribosome biogenesis and translation initiationMartín-Marcos, Pilar CSIC ORCID; Gil-Hernández, Álvaro; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
openAccessYeast Biodiversity in Fermented Doughs.pdf.jpg2021Yeast biodiversity in fermented doughs and raw cereal matrices and the study of technological traits of selected strains isolated in spainChiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Celador Lera, Lorena; Uña, José Antonio; Jiménez-López, Ana; Espinosa, María CSIC; Mateos-Horganero, Enrique; Vega, Soledad; Santos, María Ángeles CSIC ORCID; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVNartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Yllera 5.5 es un vino puntero elaborado con levaduras autóctonasFlores Félix, José David; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Villa-Hernández, Ruth; Martínez-Matute, Ramón; Álavarez-Calvo, Eloy; Velázquez Pérez, Encarna CSIC ORCID; Rivas González, Raúlcomunicación de congreso