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Navegación por Autor Tárrega, Amparo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Optimising acceptability of a new lemon flavoured dairy dessertArcia, Patricia; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2010Optimising acceptability of new prebiotic low-fat milk beveragesVillegas, Beatriz CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessFRI2021_Riquelme.pdf.jpg23-jun-2021Oral behavior of emulsified systems with different particle size and thickening agents under simulated conditionsRiquelme, Natalia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Robert, Paz; Arancibia, Carlaartículo
openAccessFRI2020-Puerta.pdf.jpg15-abr-2020Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessfoods-09-00875-v2.pdf.jpg3-jul-2020Oral Processing Studies: Why Multidisiciplinary?Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDeditorial
openAccessCompRevFoodSciFoodSafe-2023-Pico.pdf.jpg15-ago-2023Origins of thirstiness sensation and current food solutionsPicó Muñoz, Ruth; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna, Lauraartículo de revisión
openAccessFoodHydrocHealth2023-Baixauli.pdf.jpg23-may-2023Pairing physical and sensory properties of dysphagia thickeners to understand dislikingBaixauli, Raquel CSIC; Dobiašová, A.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-abr-2017Particle size and saliva uptake during eating of cooked hams with different initial mechanical propertiesPeña, Esmeralda; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccesspercepvega.pdf.jpg2020Percepción del consumidor hacia productos veganos-vegetarianosAlcorta, Alexandra CSIC; Porta, Adrià CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-10-01102.pdf.jpg16-may-2021Photograph Based Evaluation of Consumer Expectation on Healthiness, Fullness, and Acceptance of Sandwiches as Convenience FoodGarcía Segovia, Purificación; Pagán Moreno, María Jesús; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Martínez Monzó, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-sep-2016Pineapple particle size and creaminess of yogurt affect expectations on satiating capacityMarcano, Johanna CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-08-00148.pdf.jpg1-may-2019Potential impact of oat ingredient type on oral fragmentation of biscuits and oro-digestibility of starch—an In vitro approachGamero, Amparo CSIC ORCID; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Predominio temporal de las sensaciones: Estudio por modalidades (Textura y Sabor).Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; López, I.; Lázaro, J.; Baixauli, Raquel CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017¿Qué factores desencadenan las expectativas de saciedad en yogures?Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-mar-2020¿Qué motivaciones llevan al consumidor a elegir y consumir un snack entre horas?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2018¿Qué saben los consumidores sobre los símbolos relacionados con la sostenibilidadde los envases?Carillo, Empar; Agudelo, Alejandra CSIC; González Velasco, Mónica CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessFOODRES-RIZO.pdf.jpg1-mar-2018Relating texture perception of cooked ham to the bolus evolution in the mouthRizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Alarcón Rojo, Alma Delia; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2017Relating texture perception of cooked ham to the evolution of bolus in mouthPeña, E.; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Relation between rheology and thickness suitability in prebiotic desserts with different compositionArcia, Patricia; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso