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Navegación por Autor Tárrega, Amparo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesssustainability-15-09407.pdf.jpg12-jun-2023Mechanical and Sensory Properties of Pulse Gels in the Development of New Plant Based FoodMoussaoui, Djemaa; González Velasco, Mónica CSIC; Rizo, Arantxa; Chaya, Carolina; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessModifying glutenfree bread structure by different baking conditions.pdf.jpg1-jul-2018Modifying gluten-free bread structure by different baking conditions: impact on oral processing and sensory perceptionPuerta, Patricia CSIC ORCID; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessPuerta-LWT2020.pdf.jpg5-dic-2020Modifying gluten-free bread's structure using different baking conditions: Impact on oral processing and texture perceptionPuerta, Patricia CSIC ORCID; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessMonitoring oral activity progress during.pdf.jpg1-jul-2018Monitoring oral activity progress during cookie eating by a motion capture video systemRizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Motivos para la elección de barritas de cereales como snack. ¿Son diferentes en consumidores deportistas?Salazar, Natalia A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Orrego, Carlos E.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFood ResInt2021-Grunert.pdf.jpg13-oct-2021No lockdown in the kitchen: How the COVID-19 pandemic has affected food-related behavioursGrunert, Klaus G.; De Bauw, M.; Dean, M.; Lähteenmäki, Liisa; Maison, D.; Pennanen, K.; Sandell, M.A.; Stasiuk, K.; Stickel, L.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Vainio, A.; Vranken, L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Optimising acceptability of a new lemon flavoured dairy dessertArcia, Patricia; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2010Optimising acceptability of new prebiotic low-fat milk beveragesVillegas, Beatriz CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessFRI2021_Riquelme.pdf.jpg23-jun-2021Oral behavior of emulsified systems with different particle size and thickening agents under simulated conditionsRiquelme, Natalia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Robert, Paz; Arancibia, Carlaartículo
openAccessFRI2020-Puerta.pdf.jpg15-abr-2020Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breadsPuerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessfoods-09-00875-v2.pdf.jpg3-jul-2020Oral Processing Studies: Why Multidisiciplinary?Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDeditorial
openAccessCompRevFoodSciFoodSafe-2023-Pico.pdf.jpg15-ago-2023Origins of thirstiness sensation and current food solutionsPicó Muñoz, Ruth; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna, Lauraartículo de revisión
openAccessFoodHydrocHealth2023-Baixauli.pdf.jpg23-may-2023Pairing physical and sensory properties of dysphagia thickeners to understand dislikingBaixauli, Raquel CSIC; Dobiašová, A.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-abr-2017Particle size and saliva uptake during eating of cooked hams with different initial mechanical propertiesPeña, Esmeralda; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccesspercepvega.pdf.jpg2020Percepción del consumidor hacia productos veganos-vegetarianosAlcorta, Alexandra CSIC; Porta, Adrià CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-10-01102.pdf.jpg16-may-2021Photograph Based Evaluation of Consumer Expectation on Healthiness, Fullness, and Acceptance of Sandwiches as Convenience FoodGarcía Segovia, Purificación; Pagán Moreno, María Jesús; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Martínez Monzó, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-sep-2016Pineapple particle size and creaminess of yogurt affect expectations on satiating capacityMarcano, Johanna CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-08-00148.pdf.jpg1-may-2019Potential impact of oat ingredient type on oral fragmentation of biscuits and oro-digestibility of starch—an In vitro approachGamero, Amparo CSIC ORCID; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Predominio temporal de las sensaciones: Estudio por modalidades (Textura y Sabor).Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; López, I.; Lázaro, J.; Baixauli, Raquel CSICpóster de congreso