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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1-ene-2010 | Herramientas para entender la respuesta del consumidor | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2011 | Herramientas para entender la respuesta del consumidor | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2014 | High hydrostatic pressure treatment provides persimmon good characteristics to formulate milk-based beverages with enhanced functionality | Hernández-Carrión, María; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparo | artículo |
closedAccess | | 20-ago-2017 | How labelling and sensory properties affect expectations of satiety. A case-study with strawberry milkshakes | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Tomadoni, Barbara; Moreira, María R.; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | ago-2014 | Hydrocolloids as a tool for modulating the expected satiety of milk-based snacks | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Martínez, M.; Vélez Ruiz, Jorge; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-abr-2017 | Hydrocolloids modulate the structure breakdown of starch-based systems under oral conditions | Arancibia, Carla; Agudelo, Alejandra CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 24-sep-2018 | Impact of composition and texture of protein-added yogurts on oral activity | Morell, Pere; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Foegeding, Edward Allen; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2-sep-2018 | Impact of Ready Meal Product Packaging on Consumer¿s Liking, Expected Satiety and Healthiness Perception | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Garrido, M. D.; Gómez, B.; Linares, María B.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 22-feb-2018 | Impact of structure of gluten-free breads on its oral trajectory and sensory perception | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2-abr-2019 | Impact of structure on in vitro fragmentation and starch hydrolysis of oat biscuits | Gamero, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 16-abr-2019 | Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features | Rizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Importance of consumer perceptions in fiber-enriched food products. A case study with sponge cakes | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Morell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabel | artículo |
openAccess | | 1-nov-2023 | In Vitro Digestion Assessment (Standard vs. Older Adult Model) on Antioxidant Properties and Mineral Bioaccessibility of Fermented Dried Lentils and Quinoa | Sánchez-García, Janaina; Muñoz-Pina, Sara; García-Hernández, Jorge; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Heredia, Ana; Andrés, Ana | artículo |
closedAccess | | 5-sep-2010 | Influence of cocoa origin and processing conditions on chocolate acceptability | Torres-Moreno, Miriam; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Blanch, Consol | póster de congreso |
closedAccess | | oct-2012 | Influence of Expectations Created by Label on Consumers Acceptance of Uruguayan Low-Fat Cheeses | Arcia, Patricia; Curutchet, Ana; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-dic-2018 | Influence of fading duration on TCATA evaluation | Rizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2005 | Influence of milk on the rheological behaviour of cross-linked waxy maize and tapioca starch dispersions | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Vélez Ruiz, Jorge; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | jun-2011 | Influence of the chain-length distribution of inulin on the rheology and microstructure of prebiotic dairy desserts | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Torres, Juan Diego; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | 17-may-2004 | Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainilla | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
openAccess | | 2005 | Influencia de la composición en las propiedades físicas y sensoriales de postres lácteos semisólidos | Tárrega, Amparo CSIC ORCID | tesis doctoral |