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Navegación por Autor Tárrega, Amparo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2010Herramientas para entender la respuesta del consumidorCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Herramientas para entender la respuesta del consumidorCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014High hydrostatic pressure treatment provides persimmon good characteristics to formulate milk-based beverages with enhanced functionalityHernández-Carrión, María; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2017How labelling and sensory properties affect expectations of satiety. A case-study with strawberry milkshakesTárrega, Amparo CSIC ORCID; Tomadoni, Barbara; Moreira, María R.; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2014Hydrocolloids as a tool for modulating the expected satiety of milk-based snacksTárrega, Amparo CSIC ORCID; Martínez, M.; Vélez Ruiz, Jorge; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-abr-2017Hydrocolloids modulate the structure breakdown of starch-based systems under oral conditionsArancibia, Carla; Agudelo, Alejandra CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFoodFunction2018.pdf.jpg24-sep-2018Impact of composition and texture of protein-added yogurts on oral activityMorell, Pere; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Foegeding, Edward Allen; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-sep-2018Impact of Ready Meal Product Packaging on Consumer¿s Liking, Expected Satiety and Healthiness PerceptionLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Garrido, M. D.; Gómez, B.; Linares, María B.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-feb-2018Impact of structure of gluten-free breads on its oral trajectory and sensory perceptionPuerta, Patricia CSIC ORCID; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-abr-2019Impact of structure on in vitro fragmentation and starch hydrolysis of oat biscuitsGamero, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Nguyen, Quoc Cuong; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFQP-Rizo-2019.pdf.jpg16-abr-2019Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing featuresRizo, Arantxa; Jiménez-Pérez, I.; Camacho García, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Pérez-Soriano, P.; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Importance of consumer perceptions in fiber-enriched food products. A case study with sponge cakesTárrega, Amparo CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Morell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
openAccessmolecules-28-07298-v2.pdf.jpg1-nov-2023In Vitro Digestion Assessment (Standard vs. Older Adult Model) on Antioxidant Properties and Mineral Bioaccessibility of Fermented Dried Lentils and QuinoaSánchez-García, Janaina; Muñoz-Pina, Sara; García-Hernández, Jorge; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Heredia, Ana; Andrés, Anaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Influence of cocoa origin and processing conditions on chocolate acceptabilityTorres-Moreno, Miriam; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Blanch, Consolpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2012Influence of Expectations Created by Label on Consumers Acceptance of Uruguayan Low-Fat CheesesArcia, Patricia; Curutchet, Ana; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessRizo_FQP2019.pdf.jpg6-dic-2018Influence of fading duration on TCATA evaluationRizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2005Influence of milk on the rheological behaviour of cross-linked waxy maize and tapioca starch dispersionsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Vélez Ruiz, Jorge; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2011Influence of the chain-length distribution of inulin on the rheology and microstructure of prebiotic dairy dessertsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Torres, Juan Diego; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessPoster Barcelona.pdf.jpg17-may-2004Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainillaTárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
openAccessTesis_A_Tarrega.pdf.jpg2005Influencia de la composición en las propiedades físicas y sensoriales de postres lácteos semisólidosTárrega, Amparo CSIC ORCIDtesis doctoral