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Navegación por Autor Solas, M. Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Konjac gel for use as potential fat analogue for healthier meat product development: Effect of chilled and frozen storageJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
openAccesslowfatpost.pdf.jpg2011Low-fat frankfurters formulated with a healthier lipid combination as functional ingredient: Microstructure, lipid oxidation, nitrite content, microbiological changes and biogenic amine formationDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2010066936A1.pdf.jpg17-jun-2010Method for removing anisakis antigens from, and detecting said antigens in, foodstuffs for human or animal consumptionTejada Yábar, Margarita CSIC ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. Teresasolicitud de patente
openAccess2340978_B1.pdf.jpg24-may-2011Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animalRodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresapatente
openAccess2340978_A1.pdf.jpg11-jun-2010Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animalTejada Yábar, Margarita CSIC ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. Teresasolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Microscopia electrónica de barrido (SEM) de larvas de Anisakis vivas y congeladas tratadas con pepsinaTejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angelcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Microstructure of frozen large fruitsSanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Morphological and physical changes during heating of pressurized common octopus muscle up to cooking temperatureHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Morphology and texture of bologna sausage as related to content of fat, starch and egg whiteCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Morphology of starch in surimi gelsCouso, Isabel; Álvarez, Cristina CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Barba, Carlos; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
openAccessde Munck et al. (Environ Toxicol Pharm 2015).pdf.jpg11-may-2015Morphometric and neurochemical alterations found in l-BMAA treated ratsDe Munck, E.; Muñoz-Sáez, E.; Miguel, Begoña G.; Solas, M. Teresa; Martínez Gil, Ana CSIC ORCID ; Arahuetes, Rosa Mªartículo
closedAccess21-feb-2007Physical study of minced fish muscle with a white-grape by-product added as an ingredientSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Physicochemical and sensory characteristics of restructured beef steak with added walnutsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Physicochemical and sensory properties of healthier frankfurters as affected by walnut and fat contentAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Preparation and impact of multiple (water-in-oil-in-water) emulsions in meat systemsCofrades, Susana CSIC ORCID; Antoniou, I.; Solas, M. Teresa; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Preservation of Microstructure in Peach and Mango during High-pressure-shift FreezingOtero, Laura CSIC ORCID; Martino, M.; Zaritzky, N; Solas, M. Teresa; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessPressureadded.pdf.jpg2001Pressure-induced gel properties of fish mince with ionic and non-ionic gums addedMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Protein denaturation and structural damage during high-pressure-shift freezing of porcine and bovine muscleFernández Martín, Fernando CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Protein extracts and aggregates forming in minced cod (Gadus morhua) during frozen storageTejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Torrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Barba, Carlosartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Responses of Pseudomonas fluorescens to combined high pressure/temperature treatmentsLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo