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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2013 | Konjac gel for use as potential fat analogue for healthier meat product development: Effect of chilled and frozen storage | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Low-fat frankfurters formulated with a healthier lipid combination as functional ingredient: Microstructure, lipid oxidation, nitrite content, microbiological changes and biogenic amine formation | Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Triki, M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 17-jun-2010 | Method for removing anisakis antigens from, and detecting said antigens in, foodstuffs for human or animal consumption | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. Teresa | solicitud de patente |
openAccess | | 24-may-2011 | Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animal | Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa | patente |
openAccess | | 11-jun-2010 | Método de extracción y detección de antígenos de Anisakis en alimentos destinados al consumo humano o animal | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Moneo, Ignacio; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Solas, M. Teresa | solicitud de patente |
closedAccess | | 2006 | Microscopia electrónica de barrido (SEM) de larvas de Anisakis vivas y congeladas tratadas con pepsina | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angel | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1998 | Microstructure of frozen large fruits | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Otero, Laura CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2001 | Morphological and physical changes during heating of pressurized common octopus muscle up to cooking temperature | Hurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa | artículo |
closedAccess | | 1996 | Morphology and texture of bologna sausage as related to content of fat, starch and egg white | Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1998 | Morphology of starch in surimi gels | Couso, Isabel; Álvarez, Cristina CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Barba, Carlos; Tejada Yábar, Margarita CSIC | artículo |
openAccess | | 11-may-2015 | Morphometric and neurochemical alterations found in l-BMAA treated rats | De Munck, E.; Muñoz-Sáez, E.; Miguel, Begoña G.; Solas, M. Teresa; Martínez Gil, Ana CSIC ORCID ; Arahuetes, Rosa Mª | artículo |
closedAccess | | 21-feb-2007 | Physical study of minced fish muscle with a white-grape by-product added as an ingredient | Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Physicochemical and sensory characteristics of restructured beef steak with added walnuts | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Physicochemical and sensory properties of healthier frankfurters as affected by walnut and fat content | Ayo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Preparation and impact of multiple (water-in-oil-in-water) emulsions in meat systems | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Antoniou, I.; Solas, M. Teresa; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Preservation of Microstructure in Peach and Mango during High-pressure-shift Freezing | Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, M.; Zaritzky, N; Solas, M. Teresa; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2001 | Pressure-induced gel properties of fish mince with ionic and non-ionic gums added | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 2000 | Protein denaturation and structural damage during high-pressure-shift freezing of porcine and bovine muscle | Fernández Martín, Fernando CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 1996 | Protein extracts and aggregates forming in minced cod (Gadus morhua) during frozen storage | Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Torrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Barba, Carlos | artículo |
closedAccess | | 2002 | Responses of Pseudomonas fluorescens to combined high pressure/temperature treatments | López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |