English   español  

Navegación por Autor Solá, Rosa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 10 a 18 de 18 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessDRT4ALL 2013 - POSTPRINT.pdf.jpg2013Metodología de estudio del aprendizaje de niños con parálisis cerebral en el uso de un ratón por movimientos de cabezaVelasco, Miguel A. CSIC; Raya, Rafael CSIC ORCID; Ceres Ruiz, Ramón CSIC ORCID; Solá, Rosa; Jiménez, J.; Morata, S.capítulo de libro
closedAccessmay-2010Olive oil and health: Summary of the II international conference on olive oil and health consensus report, Jaén and Córdoba (Spain) 2008López-Miranda, José; Pérez-Jiménez, Francisco; Ros, Emilio; Caterina, Raffaele de; Badimón Maestro, Lina CSIC ORCID; Covas, María Isabel; Escrich, Eduard; Ordovás, José M.; Soriguer, Federico C.; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Alarcón de la Lastra, C.; Battino, Maurizio; Corella, Dolores; Chamorro-Quirós, J.; Delgado-Lista, Javier; Giugliano, Darío; Espósito, Katherine; Estruch, Ramón; Fernández-Real, José M.; Gaforio, José Juan; Vecchia, Carlo La; Lairon, Denis; López-Segura, Fernando; Mata, Pedro; Menéndez, Javier A.; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Osada, Jesús; Panagiotakos, Demósthenes B.; Paniagua, Juan A.; Pérez-Martínez, Pablo; Perona, Javier S. CSIC ORCID ; Peinado, Miguel A.; Pineda-Priego, Manuel; Poulsen, Henrik E.; Quiles, José Luis; Ramírez-Tortosa, M. Carmen; Ruano, Juan; Serra-Majem, Lluís; Solá, Rosa; Solanas, María CSIC; Solfrizzi, Vincenzo; Torre, Rafael de la; Trichopoulou, A.; Uceda, M.; Villalba-Montoro, José M.; Villar, José; Visioli, Francesco; Yiannakouris, Nikosartículo
openAccess1-s2.0-S030881462200574X-main.pdf.jpg1-ago-2022Phenol metabolic fingerprint and selection of intake biomarkers after acute and sustained consumption of red-fleshed apple versus common apple in humans. The AppleCOR studyMacià, Alba; Romero, María Paz; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Salamanca, Patricia; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-ene-2021Phosphoproteomic analysis and protein-protein interaction of rat aorta GJA1 and rat heart FKBP1A after secoiridoids consumption from virgin olive oil: A functional proteomics approachPedret, Anna; Catalán, Úrsula; Rubió, Laura; Baiges, Isabel; Herrero, Pol; Piñol-Felis, Carme; Rodríguez-Calvo, Ricardo; Canela, Núria; Fernández-Castillejo, Sara; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
openAccessnutrients-14-01047-v2.pdf.jpg28-feb-2022Red-fleshed apples rich in anthocyanins and white-fleshed apples modulate the aorta and heart proteome in hypercholesterolaemic rats. The AppleCOR studyCatalán, Úrsula; Pedret, Anna; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Rubió, Laura; Piñol-Felis, Carme; Sandoval-Ramírez, Berner Andrée; Companys, Judith; Foguet, Elisabet; Herrero, Pol; Canela, Núria; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-may-2019The intake of olive oil phenolic compounds promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, D.; Muñoz, D.; Rivas-Urbina, Andrea; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solá, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlespóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Thermal and non-thermal processing of red-fleshed apple: how are (poly)phenol composition and bioavailability affected?Yuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Prieto-Diez, Neus; Romero, María Paz; Pedret, Anna; Solá, Rosa; Ludwig, Iziar A.; Rubió, Lauraartículo
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Rubi - Variation in the Methylation of Caffeoylquinic Acids and Urinary Excretion of.pdf.jpgoct-2021Variation in the Methylation of Caffeoylquinic Acids and Urinary Excretion of 3′-methoxycinnamic acid-4′-Sulfate After Apple Consumption by VolunteersRubió, Laura; Romero, María Paz; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Clifford, Michael N.; Macià, Albaartículo
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Fern ndez‐Castillejo - Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome.pdf.jpgmay-2021Virgin olive oil phenolic compounds modulate the HDL lipidome in hypercholesterolaemic subjects: a lipidomic analysis of the VOHF studyFernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Valls, Rosa-Maria; Farràs, Marta; Rubió, Laura; Castañer, Olga; Macià, Alba; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Giera, Martin; Remaley, Alan T.; Solá, Rosaartículo