Mostrando resultados 7 a 18 de 18
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 30-sep-2022 | Impact of phenol-enriched virgin olive oils on serum metabonome and its relationship with cardiometabolic parameters | Farràs, Marta; Swann, Jonathan R.; Rowland, Ian; Rubió, Laura; Subirana, Isaac; Catalán, Úrsula; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosa; Covas, María Isabel; Blanco-Vaca, Francisco; Fitó, Montserrat; Mayneris-Perxachs, Jordi | artículo |
openAccess | | ago-2020 | Impact of Phenol-Enriched virgin olive oils on the Postprandial Levels of circulating microRNAs reted to carladiovascular disease | Daimiel, Lidia; Micó, Víctor; Valls, Rosa-Maria; Pedret, Anna; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Laura; Fitó, Montserrat; Farràs, Marta; Covas, María Isabel; Solá, Rosa; Ordovás, José M. | artículo |
closedAccess | | abr-2019 | In vivo biotransformation of (poly)phenols and anthocyanins of red-fleshed apple and identification of intake biomarkers | Yuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Rubió, Laura; Romero, María Paz; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Macià, Alba | artículo |
openAccess | | 2013 | Metodología de estudio del aprendizaje de niños con parálisis cerebral en el uso de un ratón por movimientos de cabeza | Velasco, Miguel A. CSIC; Raya, Rafael CSIC ORCID; Ceres Ruiz, Ramón CSIC ORCID; Solá, Rosa; Jiménez, J.; Morata, S. | capítulo de libro |
closedAccess | | may-2010 | Olive oil and health: Summary of the II international conference on olive oil and health consensus report, Jaén and Córdoba (Spain) 2008 | López-Miranda, José; Pérez-Jiménez, Francisco; Ros, Emilio; Caterina, Raffaele de; Badimón Maestro, Lina CSIC ORCID; Covas, María Isabel; Escrich, Eduard; Ordovás, José M.; Soriguer, Federico C.; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Alarcón de la Lastra, C.; Battino, Maurizio; Corella, Dolores; Chamorro-Quirós, J.; Delgado-Lista, Javier; Giugliano, Darío; Espósito, Katherine; Estruch, Ramón; Fernández-Real, José M.; Gaforio, José Juan; Vecchia, Carlo La; Lairon, Denis; López-Segura, Fernando; Mata, Pedro; Menéndez, Javier A.; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Osada, Jesús; Panagiotakos, Demósthenes B.; Paniagua, Juan A.; Pérez-Martínez, Pablo; Perona, Javier S. CSIC ORCID ; Peinado, Miguel A.; Pineda-Priego, Manuel; Poulsen, Henrik E.; Quiles, José Luis; Ramírez-Tortosa, M. Carmen; Ruano, Juan; Serra-Majem, Lluís; Solá, Rosa; Solanas, María CSIC; Solfrizzi, Vincenzo; Torre, Rafael de la; Trichopoulou, A.; Uceda, M.; Villalba-Montoro, José M.; Villar, José; Visioli, Francesco; Yiannakouris, Nikos | artículo |
openAccess | | 1-ago-2022 | Phenol metabolic fingerprint and selection of intake biomarkers after acute and sustained consumption of red-fleshed apple versus common apple in humans. The AppleCOR study | Macià, Alba; Romero, María Paz; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Salamanca, Patricia; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Laura | artículo |
closedAccess | | 27-ene-2021 | Phosphoproteomic analysis and protein-protein interaction of rat aorta GJA1 and rat heart FKBP1A after secoiridoids consumption from virgin olive oil: A functional proteomics approach | Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Rubió, Laura; Baiges, Isabel; Herrero, Pol; Piñol-Felis, Carme; Rodríguez-Calvo, Ricardo; Canela, Núria; Fernández-Castillejo, Sara; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosa | artículo |
openAccess | | 28-feb-2022 | Red-fleshed apples rich in anthocyanins and white-fleshed apples modulate the aorta and heart proteome in hypercholesterolaemic rats. The AppleCOR study | Catalán, Úrsula; Pedret, Anna; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Rubió, Laura; Piñol-Felis, Carme; Sandoval-Ramírez, Berner Andrée; Companys, Judith; Foguet, Elisabet; Herrero, Pol; Canela, Núria; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosa | artículo |
closedAccess | | 26-may-2019 | The intake of olive oil phenolic compounds promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivo | Cedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, D.; Muñoz, D.; Rivas-Urbina, Andrea; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solá, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carles | póster de congreso |
closedAccess | | 2020 | Thermal and non-thermal processing of red-fleshed apple: how are (poly)phenol composition and bioavailability affected? | Yuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Prieto-Diez, Neus; Romero, María Paz; Pedret, Anna; Solá, Rosa; Ludwig, Iziar A.; Rubió, Laura | artículo |
openAccess | | oct-2021 | Variation in the Methylation of Caffeoylquinic Acids and Urinary Excretion of 3′-methoxycinnamic acid-4′-Sulfate After Apple Consumption by Volunteers | Rubió, Laura; Romero, María Paz; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Clifford, Michael N.; Macià, Alba | artículo |
openAccess | | may-2021 | Virgin olive oil phenolic compounds modulate the HDL lipidome in hypercholesterolaemic subjects: a lipidomic analysis of the VOHF study | Fernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Valls, Rosa-Maria; Farràs, Marta; Rubió, Laura; Castañer, Olga; Macià, Alba; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Giera, Martin; Remaley, Alan T.; Solá, Rosa | artículo |