English   español  

Navegación por Autor Seiquer, Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 32 de 136 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2021_08_EAAP_Pardo.pdf.jpg30-ago-2021Betaine and zinc effect on growth and plasma variables of Iberian pigs under long term heat stressPardo Domínguez, Zaira CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Lachica, M. CSIC; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignaciocomunicación de congreso
openAccessOPEN_SCI_QUESOS.pdf.jpg2022Bioavailability evaluation of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheese through a combined model of in vitro digestion and Caco-2 cellsPaixão Teixeira, José Luan da; Azevedo Lima Pallone, Juliana; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Bioavailability of iron from a heat treated glucose-lysine model food system: Assays in rats and in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Calentamiento de mezclas glucosa-metionina y disponibilidad del hierro: ensayos en células Caco-2Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Raigón, I.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Cambios en la solubilidad del Fe y el Zn debidos a la presencia de mezclas de glucosa-lisina calentadasDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in calcium absorption and subsequent tissue distribution induced by Maillard reaction products: In vitro and in vivo assaysDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
antioxidants-13-00118-v2.pdf.jpg17-ene-2024Chickpea Seed Flours Improve the Nutritional and the Antioxidant Profiles of Traditional Shortbread Biscuits: Effects of In Vitro Gastrointestinal DigestionDelgado-Andrade, Cristina ; Olías, Raquel CSIC ORCID ; Marín-Manzano, Mari Carmen; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Comparative effects of glucose-lysine versus glucose-methionine Maillard reaction products consumption: in vitro and in vivo calcium availabilityDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
openAccessantioxidants-08-00217.pdf.jpg11-jul-2019Composition and antioxidant properties of spanish extra virgin olive oil regarding cultivar, harvest year and crop stageBorges, Thays H.; Serna, Adriana; López, Luis Carlos; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Consequences of dietary MRP consumption on P bioavailability in humans. Relationships with Ca and protein utilisation.Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Consumption of highly processed foods: Effects on bioavailability and status of zinc and copper in adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in ratsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Aspe, Teresa; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Contenido de Fe, Cu y Zn en algunos órganos de ratas alimentadas con dietas conteniendo mezclas calentadas de glucosa-metioninaDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Contribución de la dieta mediterránea a la ingesta de potasio en adolescentesSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Copper content in typical Mediterranean menusMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Copper metabolism in rats fed diets containing Maillard reaction productsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
openAccess2015_NyA_64.pdf.jpg2015La deficiencia de lisina en la dieta promueve un aumento de grasa intramuscular en cerdos ibéricos y de genotipo convencionalPalma Granados, Patricia CSIC ORCID; Haro García, Ana María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Aguilera Sánchez, José Fernando CSIC ORCID; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of the Maillard reaction in foods cooked by different techniques. Intake of Maillard-derived compoundsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Haro, Ana; Castellano, Rosa CSIC; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Dieta mediterránea y utilización de la proteína en adolescentesSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso