English   español  

Navegación por Autor Saura Calixto, Fulgencio D.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 117 a 125 de 125 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Seasonal changes in the composition and properties of a high dietary fibre powder from grapefruit peelLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Borroto, B; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Serum ferritin, a predictor of insulin resistance?Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Gallego-Narbón, Angélica CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessjul-2000Study of low-density lipoprotein oxidizability indexes to measure the antioxidant activity of dietary polyphenolsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Study of plasma antioxidant status in Alzheimer's diseasePulido, R.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Orensanz, L.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Tannins: Current knowledge of food sources, intake, bioavailability and biological effectsSerrano, J.; Puupponen-Pimiä, R.; Dauer, A.; Aura, A. M.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Technological effect and nutritional value of dietary antioxidant fucus fiber added to fish minceDíaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Serrano, José CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004The intake of dietary indigestible fraction in the Spanish diet shows the limitations of dietary fibre data for nutritional studiesSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Total phenolic content and antioxidant activity in Acerola, Açaí, Mangaba and Uvaia fruits by DPPH methodRufino, Maria do Socorro M.; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Towards an updated methodology for measurement of dietary fiber, including associated polyphenols, in food and beveragesGoñi, Isabel CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Pérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo