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Navegación por Autor Saura Calixto, Fulgencio D.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Improved procedure to determine non-extractable polymeric proanthocyanidins in plant foodsZurita, Javier CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Dragsted, Lars O.; Daneshvar, B; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005In vitro antioxidant activity of coffees brewed using different procedures (Italian, espresso and filter)Sánchez-González, Ignacio; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000In vitro determination of the indigestible fraction in foods: An alternative to dietary fiber analysisSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; García Alonso, A. CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005In vitro digestibility and intestinal fermentation of grape seed and peelGoñi, Isabel CSIC ORCID; Martín, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000In vitro fermentation of different types of α-amylase resistant corn starchesGoñi, Isabel CSIC ORCID; García Alonso, Alejandra; Martín Carrón, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Indigestible fraction and starch availability in peas measured in vitroGarcía Domingo, Carmen; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessES2414662A1.pdf.jpg22-jul-2013Ingrediente antioxidante de bajo contenido calórico, procedimiento de obtención y usoSaura Calixto, Fulgencio D. CSICsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Intake and bioaccessibility of total polyphenols in a whole dietSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Serrano, José CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessabr-2002LDL oxidizability indexes in measurement of antioxidant activity in selected Spanish winesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Literature data may underestimate the actual antioxidant capacity of cerealsPérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccess2017Macromolecular antioxidants and dietary fiber in edible seaweedsSanz-Pintos, Nerea; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Buschmann, Alejandro H.; Vergara-Salinas, José Rodrigo; Pérez-Correa, José Ricardo; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Macromolecular antioxidants or non-extractable polyphenols in fruit and vegetables: Intake in four European countriesPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessmacroedieng.pdf.jpg2017Macromolecular antioxidants: Importance in health and perspectivesSaura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Mango peel fibres with antioxidant activityLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Mango peels as a new tropical fibre: Preparation and characterizationLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Borroto, B; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1996Measurement of health-promoting properties in fruit dietary fibres: Antioxidant capacity, fermentability and glucose retardation indexLarrauri, José A.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín Carrón, Nuria; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Metabolite production during in vitro colonic fermentation of dietary fiber: Analysis and comparison of two European dietsTabernero, María CSIC; Venema, K.; Maathuis, A. J. H.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessWO2013030426A1.pdf.jpg7-mar-2013Method for obtaining olive oil and at least one multifunctional ingredient from olivesSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCIDpatente
openAccessWO2017013299A1.pdf.jpg26-ene-2017Method for producing a concentrate of polymer proanthocyanidins with a concentration of more than 40% by means of enzymatic treatments and without using organic solventsSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDsolicitud de patente