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Navegación por Autor Saura Calixto, Fulgencio D.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2168222_B1.pdf.jpg1-nov-2003Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de alga Fucus y sus procedimientos de obtenciónSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDpatente
openAccessES2168223A1.pdf.jpg1-jun-2002Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de piel y de pulpa de guayabas (Psidium guava y Psidium acutangulum) y sus procedimientos de obtención.Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCIDpatente
openAccess2136038_B1.pdf.jpg1-jun-2000Fibra dietética conteniendo galactomananosSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín Carrón, Nuriapatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Food antioxidant capacity determined by chemical methods may underestimate the physiological antioxidant capacitySerrano, J.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Formation of resistant starch in deproteinized and non-deproteinized beansSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mañas, Evaartículo
closedAccessjul-1999Free radical scavenging capacity and inhibition of lipid oxidation of wines, grape juices and related polyphenolic constituentsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessabr-1999Free Radical Scavenging Capacity in the Aging of Selected Red Spanish WinesLarrauri, José A.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccess15-jul-1999Free radical scavenging capacity of selected red, rosé and white winesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessfruit_peels .pdf.jpgsep-2018Fruit peels as sources of non-extractable polyphenols or macromolecular antioxidants: Analysis and nutritional implicationsPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Grape antioxidant dietary fiber inhibits intestinal polyposis in ApcMin/+ mice: Relation to cell cycle and immune responseSánchez-Tena, S.; Lizárraga, Daneida; Miranda, Agustín R.; Vinardell, M. Pilar CSIC ORCID; García-García, Francisco; Dopazo, Joaquín CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Capellá, Gabriel; Cascante, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessGrape_products_and_cardiovascular_disease_risk_factors.pdf.jpg2008Grape products and cardiovascular disease risk factorsPérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Guava fruit (Psidium guajava L.) as a new source of antioxidant dietary fiberJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rincón, Mariela; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009High contents of nonextractable polyphenols in fruits suggest that polyphenol contents of plant foods have been underestimatedArranz, Sara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Shaha, S.; Kroon, P. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996High dietary fibre powders from orange and lime peels: Associated polyphenols and antioxidant capacityLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Improved procedure to determine non-extractable polymeric proanthocyanidins in plant foodsZurita, Javier CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Dragsted, Lars O.; Daneshvar, B; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005In vitro antioxidant activity of coffees brewed using different procedures (Italian, espresso and filter)Sánchez-González, Ignacio; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000In vitro determination of the indigestible fraction in foods: An alternative to dietary fiber analysisSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; García Alonso, A. CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005In vitro digestibility and intestinal fermentation of grape seed and peelGoñi, Isabel CSIC ORCID; Martín, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000In vitro fermentation of different types of α-amylase resistant corn starchesGoñi, Isabel CSIC ORCID; García Alonso, Alejandra; Martín Carrón, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo