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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-nov-2003 | Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de alga Fucus y sus procedimientos de obtención | Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-jun-2002 | Fibra dietética antioxidante y concentrado de antioxidantes naturales de piel y de pulpa de guayabas (Psidium guava y Psidium acutangulum) y sus procedimientos de obtención. | Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-jun-2000 | Fibra dietética conteniendo galactomananos | Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín Carrón, Nuria | patente |
closedAccess | | 2007 | Food antioxidant capacity determined by chemical methods may underestimate the physiological antioxidant capacity | Serrano, J.; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 1992 | Formation of resistant starch in deproteinized and non-deproteinized beans | Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mañas, Eva | artículo |
closedAccess | | jul-1999 | Free radical scavenging capacity and inhibition of lipid oxidation of wines, grape juices and related polyphenolic constituents | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-1999 | Free Radical Scavenging Capacity in the Aging of Selected Red Spanish Wines | Larrauri, José A.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 15-jul-1999 | Free radical scavenging capacity of selected red, rosé and white wines | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
openAccess | | sep-2018 | Fruit peels as sources of non-extractable polyphenols or macromolecular antioxidants: Analysis and nutritional implications | Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2013 | Grape antioxidant dietary fiber inhibits intestinal polyposis in ApcMin/+ mice: Relation to cell cycle and immune response | Sánchez-Tena, S.; Lizárraga, Daneida; Miranda, Agustín R.; Vinardell, M. Pilar CSIC ORCID; García-García, Francisco; Dopazo, Joaquín CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Capellá, Gabriel; Cascante, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Grape products and cardiovascular disease risk factors | Pérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Guava fruit (Psidium guajava L.) as a new source of antioxidant dietary fiber | Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rincón, Mariela; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | High contents of nonextractable polyphenols in fruits suggest that polyphenol contents of plant foods have been underestimated | Arranz, Sara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Shaha, S.; Kroon, P. A. | artículo |
closedAccess | | 1996 | High dietary fibre powders from orange and lime peels: Associated polyphenols and antioxidant capacity | Larrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2012 | Improved procedure to determine non-extractable polymeric proanthocyanidins in plant foods | Zurita, Javier CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2003 | In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in rats | Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Dragsted, Lars O.; Daneshvar, B; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | In vitro antioxidant activity of coffees brewed using different procedures (Italian, espresso and filter) | Sánchez-González, Ignacio; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | In vitro determination of the indigestible fraction in foods: An alternative to dietary fiber analysis | Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; García Alonso, A. CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2005 | In vitro digestibility and intestinal fermentation of grape seed and peel | Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | In vitro fermentation of different types of α-amylase resistant corn starches | Goñi, Isabel CSIC ORCID; García Alonso, Alejandra; Martín Carrón, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC | artículo |