English   español  

Navegación por Autor Sanz Martínez, Pedro D.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 22 a 41 de 107 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessEFECTO_TEMPERATURA_DENSIDAD_LECHE_ENTERA_BAJO_ALTA_PRESION.pdf.jpg2012Efecto de la temperatura en la densidad de la leche entera bajo alta presiónGuignon, Bérengère; Rey, I.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess7-sep-2014Effect of high pressure on the techno-functional properties of sodium caseinateCosto, Rocío CSIC ORCID; Robert, Coralys; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Guignon, Bérengèrecomunicación de congreso
openAccesseffectnanopar.pdf.jpg2023Effect of oscillating magnetic fields on freezing of a colloidal dispersion of superparamagnetic nanoparticlesOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Morales, Irene; Costo, Rocío CSIC ORCID; Presa, Patricia de la CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessEFFECT OF THE FREQUENCY OF WEAK OSCILLATING MAGNETIC FIELDS ON SUPERCOOLING AND FREEZING KINETICS OF PURE WATER AND 0.9% NaCl SOLUTIONS.pdf.jpg2020Effect of the frequency of weak oscillating magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutionsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of high pressure on unsaturated fatty acidsPovedano, Isabel; Guignon, Bérengère; Montoro, Raúl; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Taravillo, M.; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN artículo
openAccessbinder.pdf.jpgmay-2016Effects of magnetic fields on freezing: Application to biological productsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessnacisolu.pdf.jpg2017Effects of static magnetic fields on supercooling and freezing kinetics of pure water and 0.9% NaCl solutionsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccesselectrofield.pdf.jpg2019Electromagnetic freezing in a widespread frequency range of alternating magnetic fieldsRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccesspara digital csic.pdf.jpg2017Electromagnetic freezing: Effects of weak oscillating magnetic fields on crab sticksOtero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Estudio de la transmision de calor en productos perecederos, aplicando las funciones de transferenciaDominguez, Manuel; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Pinillos Pérez, Juan Manuelartículo
openAccessP017wefta2018.pdf.jpg2018Evaluation of the effectiveness of weak oscillating magnetic fields during freezing carried out in systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessevalucomple.pdf.jpg2018Evaluation of the effectiveness of weak oscillating magnetic fields during freezing carried out in systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessevalucomplex.pdf.jpg2020Evaluation of the effects of weak oscillating magnetic fields applied during freezing on systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessEVALUATION OF THE THERMOPHYSICAL.pdf.jpg2006Evaluation of the thermophysical properties of tylose gel under pressure in the phase change domainOtero, Laura CSIC ORCID; Ousegui, A.; Guignon, Bérengère; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccessMALTA TEAM_Accepted Manuscript - IFSET 2016- pre-print.pdf.jpgdic-2016Evidence of low-density water to high-density water structural transformation in milk during high-pressure processingGuignon, Bérengère; Hidalgo Baltasar, Eduardo; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Taravillo, M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Formation risk of toxic and other unwanted compounds in pressure-assisted thermally processed foodsSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Ramírez, R.; Durst, R.; Escobedo-Avellaneda, Z. J.; Welti-Chanes, J.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Torres, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, Pedro P. CSIC; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Freezing and Thawing under PressureSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Freezing and Thawing under PressureSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Freezing rate simulation as an aid to reducing crystallization damage in foodsSanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Martino, M.; Zaritzky, N; Otero, Laura CSIC ORCID; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSICartículo