Mostrando resultados 9 a 20 de 20
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2010 | Phenolic compounds in cherry (Prunus avium) heartwood with a view to their use in cooperage | Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Fernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Estrella, I. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Phenolic compounds in chestnut (Castanea sativa Mill.) heartwood. Effect of toasting at cooperage | Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Fernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Estrella, I. | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Polifenoles no antociánicos como marcadores químicos en vinos envejecidos en barricas de roble (Quercus petraea) y de cerezo (Prunus avium) | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 15-ene-2014 | Polyphenolic compounds as chemical markers of wine ageing in contact with cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | artículo |
closedAccess | | dic-2011 | Polyphenolic profile as a useful tool to identify the wood used in wine aging | Sanz, Miriam; Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC | artículo |
closedAccess | | feb-2012 | Polyphenols in red wine aged in acacia (Robinia pseudoacacia) and oak (Quercus petraea) wood barrels | Sanz, Miriam; Fernández De Simón, María Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Martínez García, Juana CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-2020 | Rising [CO2] effect on leaf drought-induced metabolome in Pinus pinaster Aiton: Ontogenetic- and genotypic-specific response exhibit different metabolic strategies | Fernández De Simón, María Brígida; Sanz, Miriam; Sánchez-Gómez, D.; Cadahía, Estrella; Aranda García, Ismael | artículo |
closedAccess | | 2007 | Volatile compound evolution in Spanish oak wood (Quercus petraea and Quercus pyrenaica) during natural seasoning | Cadahía, Estrella; Fernández De Simón, María Brígida; Vallejo, Raúl; Sanz, Miriam; Broto, M. | artículo |
closedAccess | | jul-2013 | Volatile compound profile in wines aged with acacia, chestnut, cherry ash and oak wood barrels or chips. Classifying by using aging method | Cadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | póster de congreso |
closedAccess | | 15-mar-2014 | Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrels | Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Volatile compounds and sensorial characterization of wines from four Spanish denominations of origin, aged in Spanish Rebollo (Quercus pyrenaica Willd.) oak wood barrels | Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Poveda, P.; Pérez-Magariño, S.; Ortega, Marta; González-Huerta, C. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Volatile compounds in acacia, chestnut, cherry, ash, and oak woods, with a view to their use in cooperage | Fernández De Simón, María Brígida; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Sanz, Miriam | artículo |