Mostrando resultados 21 a 40 de 53
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2004 | Elevated concentrations of oxygen on the stability of live mussel stored refrigerated | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 1978 | Empleo de polifosfatos en productos pesqueros congelados | Sampedro, Gabriel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC ORCID; López-Benito, Manuel | informe técnico |
openAccess | | 1988 | Estabilidad de las pastas de pescado congeladas | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1981 | Esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytillus galloprovincialis (Lam.) de la ría de Arosa | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC ORCID; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1980 | Estudio del procesamiento del listado, Katsuwonis pelamis. Aplicación de la transmisión del calor por conducción al cálculo de la esterilización | Gallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1976 | Fabricación de conservas de productos pesqueros | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | informe técnico |
openAccess | | 1977 | Fabricación de hidrolizados de proteína de pescado | López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSIC | informe técnico |
closedAccess | | 1994 | Influence of ice storage on ray (raja clavata) wing muscle | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1998 | Influence of sodium chloride and modified atmosphere packaging on microbiological, chemical and sensorial properties in ice storage of slices of hake (Merluccius merluccius) | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1982 | Influencia de los procedimientos de fabricación sobre las características de hidrolizados de proteína obtenidos a partir del jurel (Trachurus trachurus, L.) | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
closedAccess | | 2000 | Inhibition of formaldehyde production in frozen-stored minced blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle by cryostabilizers: An approach from the glassy state theory | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2001 | Joint effect of nisin, CO2, and EDTA on the survival of Pseudomonas aeruginosa and Enterococcus faecium in a food model system | López Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo | artículo |
openAccess | | 1976 | Liofilización de productos pesqueros alimenticios | López-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | informe técnico |
closedAccess | | 1992 | Lipid changes in muscle tissue of ray (Raja clavata) during processing and frozen storage | Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 1991 | Loss of urea from the flesh of ray (Raja radiata) during the canning process | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1984 | Métodos de extracción de proteína de patexo (Polybius henslowi Leach) | López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1983 | Modificación de las propiedades funcionales y organolépticas de concentrados de proteína de pescado | Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Modified method for the analysis of free fatty acids in fish | Bernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-abr-2005 | Modified-atmosphere preservation of live bivalve shellfish in a hermetic container | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | patente |
openAccess | | 1980 | Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamiento | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |