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Navegación por Autor Salvador, Ana

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2007Eating quality of 'Flor de Invierno' pears: Chemical and structural aspectsVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Lluch, María Ángeles; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-abr-2013Eating quality of biscuits evaluated via temporal dominance of sensations (TDS): Effect of fat and fiber content and its relation with consumer acceptabilityLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-jun-2009Edible alginates films to microwaveable foorFiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Arocas, Amparo CSIC; Albert, Ángela CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Efecto de la adición de gelatina sobre el comportamiento reológico en sistemas lácteosSalvador, Ana CSIC ORCIDtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-sep-2002Efecto del proceso de fritura y de la composición de la masa de rebozado sobre el color de las anillas de calamar rebozadas fritasBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2010Effec of resistant starch in short dough biscuit structure: oscillatory and creep and recovery rheological propertiesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Martínez-Cervera, Sandra; Hernández, M. J.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2007Effect of a new emulsifier containing sodium stearoyl-2-lactylate and carrageenan on the functionality of meat emulsion systemsFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Giner, E.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg24-abr-2002Effect of addition of dried egg on the rheologial properties of a batter formulationBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1999Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological propertiesFiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángeles; Salvador, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-oct-1999Effect of addition of gelatine on microstructure of yogurt and relationship with their textural propertiesFiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángeles; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccess2019FChemistry-Tazrart.pdf.jpg7-nov-2018Effect of broad bean (Vicia faba) addition on starch properties and texture of dry and fresh pastaTazrart, Karima; Zaidi, Farid; Salvador, Ana CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccessFoodHydrocolloids2024-Wang.pdf.jpg11-ene-2024Effect of cellulose ether emulsion and oleogel as healthy fat alternatives in cream cheese. Linear and nonlinear rheology, texture and sensory propertiesWang, Q.; Espert, María CSIC; Hernández, M. J.; Salvador, Ana CSIC ORCID; SANZ TABERNER, MARIA TERESA artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2004Effect of concentration and temperature on properties of methylcellulose-added batters Application to battered, fried seafoodSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2002Effect of corn flour, salt, and leavening on the texture of fried, battered squid ringsSalvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessFood control-2014-Corral.pdf.jpg2014Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeastCorral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2001Effect of fermentation time on texture and microstructure of pickled carrotsLlorca, Empar; Puig, Ana; Hernando, Isabel; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángelesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1999Effect of gelatine on the texture of yoghurt and of acid-heat-induced milk gelsFiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-jul-2001Effect of methylcellulose (MC) on the rheological properties of batter and on the texture of the final fried product. Evaluation of MC as a fat and moisture barrierSalvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2002Effect of oil degradation during frying on the color of fried, battered squid ringsBaixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-oct-2010Effect of resistant starch in short dough biscuit structure: oscillatory and creep and recovery rheological properties.Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Martínez-Cervera, Sandra; Hernández, M. J.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso