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Navegación por Autor Salinas, M. Rosario

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openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-mar-2020Effect of vine-shoot and oak extract foliar grapevine applications on oenological parameters, phenolic acids and glutathione content of white musts and winesSánchez-Gómez, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Zalacaín, Amaya; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccess15-mar-2010Employment of nearinfraredspectroscopy to determine oak volatile compounds and ethylphenols in aged red winesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Lorenzo, Cándida; Alonso, Gonzalo L.; Salinas, M. Rosarioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Factors influencing the formation of histaminol, hydroxytyrosol, tyrosol, and tryptophol in wine: Temperature, alcoholic degree, and amino acids concentrationBordiga. M.; Lorenzo, Cándida; Pardo, F.; Salinas, M. Rosario; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Impact of some agronomic practices on grape skins anthocyanin contentCabrita, M. J.; Barroso, J. M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Sánchez-Gómez, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Costa-Freitas, A. M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2015Influence of the use of fungicides on the volatile composition of Monastrell red wines obtained from inoculated fermentationOliva, J.; Martínez-Gil, A. M.; Lorenzo, Cándida; Cámara, M. A.; Salinas, M. Rosario; Barba, A.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccess2014Oak extract application to grapevines as a plant biostimulant to increase wine polyphenolsPardo-García, A. I.; Martínez Gil, Ana CSIC ORCID ; Cadahía, Estrella; Pardo, Francisco; Alonso, Gonzalo L.; Salinas, M. Rosarioartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Recent advances in the study of grape and wine volatile composition: Varietal, fermentative and ageing aroma compoundsRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Nevares, Ignacio; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Álamo-Sanza, M. del; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Alonso, Gonzalo L.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2017The impacts of temperature, alcoholic degree and amino acids content on biogenic amines and their precursor amino acids content in red wineLorenzo, Cándida; Bordiga. M.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Salinas, M. Rosario; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-abr-2016Vine-shoot waste aqueous extract applied as foliar fertilizer to grapevines: Effect on amino acids and fermentative volatile contentSánchez-Gómez, R.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Zalacaín, Amaya; Cabrita, M. J.; Salinas, M. Rosarioartículo
openAccessvolatile_composition_Lorenzo.pdf.jpg21-ago-2015Volatile composition of wines elaborated from organic and non-organic grapesLorenzo, Cándida; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Lara Fernández, José Félix; Martínez-Gil, A. M.; Pardo, F.; Salinas, M. Rosarioartículo