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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2020 | Relación entre los marcadores del estado del hierro y la obesidad en diabéticos tipo 2 del estudio el estudio DICARIVA | Martínez Suárez, M. A.; Sánchez-Muniz, F. J.; García-Quismondo, Ángel; Cañizo, F. J. del; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2009 | Revisión N-3 fatty acids in glucose metabolism and insulin sensitivity | Santa Olalla, L. M. de; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Selected trace elements and minerals in cord blood: association with lipids and lipoproteins at birth | Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Veldhuizen, M.; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 1991 | Serum lipids and apolipoprotein B values, blood pressure and pulse rate in anorexia nervosa | Sánchez-Muniz, F. J.; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Varela, Pilar | artículo |
openAccess | | 2010 | Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3 | Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Higueras, F. J.; Bastida, Sara | artículo |
openAccess | | 2005 | Sodium bicarbonated mineral water decreases postprandial lipaemia in postmenopausal women compared to a low mineral water | Schoppen, S. CSIC; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Carbajal, A.; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Gómez-Gerique, J.A.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphisms | Sánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles CSIC ORCID; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, Juana | artículo |
closedAccess | | 2017 | The consumption of reduced fat-pork products decreased body fat and TNFα in volunteers at increased cardiovascular risk. A preliminary study | Celada, Paloma; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J. | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | The effect of emulsifying protein and addition of condensed tannins on n-3 PUFA enriched emulsions for functional foods | Cofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2009 | Trace elements determination in edible seaweeds by an optimized and validated ICP-MS method | Ródenas, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Larrea, María Teresa CSIC | artículo |
openAccess | | 2008 | Usefulness and controversial issues of middle-chain fatty acids consumption on lipid-protein metabolism and obesity | Utilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media sobre el metabolismo lipoproteico y obesidad | Sáyago-Ayerdi, S. G.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Schultz-Moreira, A.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2010 | Validation of an ICP-OES method for macro and trace element determination in Laminaria and Porphyra seaweeds from four different countries | Larrea, María Teresa CSIC ; Pomares-Alfonso, M.S.; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Sánchez-Muniz, F. J.; Ródenas, S. | artículo |