Mostrando resultados 31 a 50 de 68
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2012 | Efecto del consumo de productos cárnicos con diferentes contenidos grasos sobre el perfil lipídico en sujetos con hipercolesterolemia | Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2011 | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascular | Gómez Juaristi, Miren CSIC; González-Torres, L.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Effect of heating and frying on oil and food fatty acids | Sánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Effect of long frozen storage on the formation of triglyceride alteration compounds of pan-fried functional restructured beef steaks | Librelotto, J.; Bastida, Sara; Zulim Botega, Daniele; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 1988 | Effects of consuming toxic oils and oleoanilides on fat digestibility and adipose tissue composition of rats | Higón, Enrique; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2011 | Effects of hydroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factors | Vázquez-Velasco, M.; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Lucas, Ricardo CSIC; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 16-feb-2013 | Effects of improved fat content of frankfurters and pâttés on lipid and lipoprotein profile of volunteers at increased cardiovascular risk. A placebo controlled study | Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular risk | Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitro | Moreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juana | artículo |
openAccess | | 2017 | Folate and Vitamin B12 concentrations are associated with plasma DHA and EPA fatty acids in European adolescents: the Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence (HELENA) study | Iglesia, Iris; Huybrechts, Inge; González-Gross, Marcela CSIC ORCID; Mouratidou, Theodora; Santabárbara, Javier; Chajès, V.; González-Gil, Esther; Park, J. Y.; Bel-Serrat, Silvia; Cuenca-García, Magdalena; Castillo, Manuel J.; Kersting, Mathilde; Widhalm, Kurt; De Henauw, Stefaan; Sjöström, Michael; Gottrand, Frederic; Molnár, Dénes; Manios, Yannis; Kafatos, Anthony; Ferrari, Marika; Stehle, Peter; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Moreno, Luis A. | artículo |
openAccess | | 30-jun-1994 | Fritura de filetes de sardinas congeladas en aceite de oliva. Influencia de diferentes métodos de descongelación sobre el contenido graso y la composición en ácidos grasos | Álvarez-Pontes, M.ª E.; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J.; Castrillón, A. M.ª | artículo |
openAccess | | 30-oct-1994 | Fritura de patatas en aceite de girasol. Estudio comparativo del grado de alteración del aceite de la freidora y del extraído de las patatas | Sánchez-Muniz, F. J.; Cuesta, C.; Garrido-Polonio, M. C.; Arroyo, R. | artículo |
openAccess | | 2017 | Frying performance of two virgin oils from Cornicabra olives with different ripeness indices | Olivero-David, Raúl; Mena, C.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Jiménez, M. A.; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Impact of improved fat-meat products consumption on anthropometric markers and nutrient intakes of male volunteers at increased cardiovascular risk | Celada, Paloma; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruperto, Mar; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Influence of Picual olive ripening on virgin olive oil alteration and stability during potato frying | Olivero-David, Raúl; Mena, C.; Pérez Jiménez, M. A.; Sastre, B.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2010 | Iron deficiency and overload. Implications in oxidative stress and cardiovascular health | Deficiencia y sobrecarga de hierro; implicaciones en el estado oxidativo y la salud cardiovascular | Toxqui, Laura CSIC ORCID; De Piero, A.; Courtois, V.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Iron status biomarkers and cardiovascular risk | Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; García-Quismondo, Ángel; Cañizo, F. J. del; Sánchez-Muniz, F. J. | capítulo de libro |
closedAccess | | 2007 | Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levels | Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmen | artículo |
closedAccess | | 2003 | Lipoprotein profile in elderly persons from northwestern Spain consuming the Atlantic diet, a variant of the Mediterranean diet | García-Arias, M.T; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; García-Linares, M.C.; García-Fernández, M.C; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 1998 | Maternal body weight gain and fetus development of rats fed a moderately altered olive oil | López-Varela, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Cuesta, C. | artículo |