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Navegación por Autor Sánchez-Muniz, F. J.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessefeconsumhiper.pdf.jpg2012Efecto del consumo de productos cárnicos con diferentes contenidos grasos sobre el perfil lipídico en sujetos con hipercolesterolemiaDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren CSIC; González-Torres, L.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of heating and frying on oil and food fatty acidsSánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of long frozen storage on the formation of triglyceride alteration compounds of pan-fried functional restructured beef steaksLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Zulim Botega, Daniele; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Effects of consuming toxic oils and oleoanilides on fat digestibility and adipose tissue composition of ratsHigón, Enrique; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessEffect of heat treatment and dough formulation.pdf.jpg2011Effects of hydroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factorsVázquez-Velasco, M.; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Lucas, Ricardo CSIC; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessEffect_of_improved....pdf.jpg16-feb-2013Effects of improved fat content of frankfurters and pâttés on lipid and lipoprotein profile of volunteers at increased cardiovascular risk. A placebo controlled studyDelgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccesseffectriskvsacept.pdf.jpg2016Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular riskCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo
openAccessDHAEPAhelena.pdf.jpg2017Folate and Vitamin B12 concentrations are associated with plasma DHA and EPA fatty acids in European adolescents: the Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence (HELENA) studyIglesia, Iris; Huybrechts, Inge; González-Gross, Marcela CSIC ORCID; Mouratidou, Theodora; Santabárbara, Javier; Chajès, V.; González-Gil, Esther; Park, J. Y.; Bel-Serrat, Silvia; Cuenca-García, Magdalena; Castillo, Manuel J.; Kersting, Mathilde; Widhalm, Kurt; De Henauw, Stefaan; Sjöström, Michael; Gottrand, Frederic; Molnár, Dénes; Manios, Yannis; Kafatos, Anthony; Ferrari, Marika; Stehle, Peter; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Moreno, Luis A.artículo
openAccess992.pdf.jpg30-jun-1994Fritura de filetes de sardinas congeladas en aceite de oliva. Influencia de diferentes métodos de descongelación sobre el contenido graso y la composición en ácidos grasosÁlvarez-Pontes, M.ª E.; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J.; Castrillón, A. M.ªartículo
openAccess1026.pdf.jpg30-oct-1994Fritura de patatas en aceite de girasol. Estudio comparativo del grado de alteración del aceite de la freidora y del extraído de las patatasSánchez-Muniz, F. J.; Cuesta, C.; Garrido-Polonio, M. C.; Arroyo, R.artículo
openAccessGrasa_Aceites_2017_V68_e223.pdf.jpg2017Frying performance of two virgin oils from Cornicabra olives with different ripeness indicesOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Jiménez, M. A.; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Impact of improved fat-meat products consumption on anthropometric markers and nutrient intakes of male volunteers at increased cardiovascular riskCelada, Paloma; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruperto, Mar; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of Picual olive ripening on virgin olive oil alteration and stability during potato fryingOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Pérez Jiménez, M. A.; Sastre, B.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessDeficienciaySobrecargadeHierro.pdf.jpg2010Iron deficiency and overload. Implications in oxidative stress and cardiovascular health | Deficiencia y sobrecarga de hierro; implicaciones en el estado oxidativo y la salud cardiovascularToxqui, Laura CSIC ORCID; De Piero, A.; Courtois, V.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessironrisk.pdf.jpg2017Iron status biomarkers and cardiovascular riskVaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; García-Quismondo, Ángel; Cañizo, F. J. del; Sánchez-Muniz, F. J.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levelsBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Lipoprotein profile in elderly persons from northwestern Spain consuming the Atlantic diet, a variant of the Mediterranean dietGarcía-Arias, M.T; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; García-Linares, M.C.; García-Fernández, M.C; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Maternal body weight gain and fetus development of rats fed a moderately altered olive oilLópez-Varela, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Cuesta, C.artículo